Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Společnost Micron Singapore rozšiřuje 3D flash flash NAND

Společnost Micron Singapore rozšiřuje 3D flash flash NAND

Micronova expanze 3D NAND flash paměti v Singapuru byla oficiálně dokončena včera (14.). Micron poukázal na to, že se jedná o strategii reagující na poptávku zákazníků v oblastech, jako je 5G, umělá inteligence (AI) a autonomní řízení, a je to také důležité uspořádání pro transformaci singapurského výrobního odvětví flash paměti společnosti Micron.

Singapur je důležitou základnou pro výrobu paměti flash společnosti Micron. Tchaj-wan a Japonsko se zaměřují na produkci dynamické paměti s náhodným přístupem (DRAM). V posledních letech společnost Micron rozšířila své investice v Asii. Japonsko pokračuje v podpoře pokročilých procesů DRAM a staví první mikropodnikovou obalovou továrnu společnosti Micron v Taichungu. A továrny Taichung a Taoyuan DRAM jsou postaveny jako Micron's DRAM Center of Excellence. Společnost Micron rovněž slíbila rozšíření taiwanského výrobního rozsahu DRAM. Příslušné plány byly předloženy k přezkoumání tchajwanské pobočce čínské vědecké a technické správy. Doufám, že vláda pomůže vyřešit problémy, jako je půda, voda a elektřina.

Nový závod je součástí Micronova centra excelence NAND, které využije své dlouhodobé investice do singapurské infrastruktury a technologických znalostí a postoupí do 3D NANDFlash rozšířením čistých prostor a procesů přepínání.

Prezident a generální ředitel společnosti Micron Sanjay Mehrotra včera hostil zahajovací ceremoniál, včetně zákazníků Micron, dodavatelů, distributorů, akademických vůdců, partnerů v komunitě, členů týmu Micron a místních úředníků, včetně více než 500 lidí, singapurského místopředsedy vlády a ministra financí Slavnosti se zúčastnil také Wang Ruijie.

Podle Sanjaye Mehrotrada je Micron NAND Centrum excelence navrženo s nejmodernějšími inteligentními výrobními schopnostmi, které poskytují expanzi pro několik generací 3D NAND transformace. Těšíme se na pokračující spolupráci, inovace a úspěch s místními dodavateli, univerzitami a vládními agenturami v Singapuru a také poděkoval příslušným partnerům a jednotkám za rozšíření plánu expanze společnosti Micron.

Společnost Micron zdůrazňuje, že výstavba nového závodu v Singapuru je technologickou transformací pokročilého uzlu technologie 3D NANDFlash, která reaguje na poptávku zákazníků v oblastech 5G, AI a autonomního řízení, a rovněž zvyšuje budoucí růstový potenciál společnosti Micron.