Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Společnost Micron oznamuje nejrychlejší SSD na světě s technologií 3D XPoint

Společnost Micron oznamuje nejrychlejší SSD na světě s technologií 3D XPoint

Společnost Micron, výrobce paměti, nedávno oznámila, že oficiálně uvedla na trh nejrychlejší SSD-MicronX100SSD na světě s rychlostí 2,5 milionu čtení / zápis za sekundu a šířkou pásma nad 9 GB / s, což je nejvyšší v oboru. Očekává se, že vzorky budou k dispozici v této sezoně. K zákazníkovi.

Micron poukázal na to, že MicronX100SSD je první produkt v řadě produktů Micron, který je specificky zaměřen na datová centra s vysokou hustotou úložiště a aplikací s vysokou hustotou paměti. Tato řešení využijí technologii 3DXPoint a povedou úložiště na novou úroveň úložiště při vyšší úrovni úložiště a trvanlivosti než DRAM a vyšší výdrž a výkon než NAND.

Společnost Micron dále uvedla, že zařízení MicronX100SSD přináší výkon v oboru, který narušuje velké datové aplikace a pracovní zátěž při výměně dat, a to kombinací špičkové šířky pásma, nízké latence, kvality služeb (QoS) a produktů s vysokou tolerancí. Micron X100SSD zrychluje aplikace datových center tím, že dodává velké množství dat v reálném čase, a výrazně zvyšuje rychlost přenosu dat při zachování předvídatelné a rychlé služby pro rychlejší nahlédnutí do dat.

Podle publikovaných dat společnosti Micron nabízí MicronX100SSD až 2,5 milionu čtení / zápisu krát za sekundu (IOPS) ve vysoce výkonném nativním úložišti, což je více než trojnásobek nejkonkurenceschopnějších produktů SSD, které jsou dnes k dispozici. Kromě toho má v režimech čtení, zápisu a mixování šířku pásma přes 9 GB / s, třikrát rychlejší než současné konkurenční produkty NAND, a také poskytuje konzistentní latenci čtení a zápisu, 11krát kratší než NANDSSD. A vylepšit zážitek koncového uživatele 2 až 4krát pro různé aplikace s univerzálním zatížením datových center.

Společnost Micron rovněž zdůrazňuje, že vysoce výkonný malý úložný prostor MicronX100SSD umožňuje uživatelům překrýt úložný prostor pro vysoký výkon. Navíc, protože Micron X100SSD podporuje standardní rozhraní NVMe, můžete si užívat plnou výhodu produktu bez změny softwaru.