Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Mikron uMCP oficiálně posílá vzorky, může poskytnout 5,4Gbps rychlost pro 5G smartphony

Mikron uMCP oficiálně posílá vzorky, může poskytnout 5,4Gbps rychlost pro 5G smartphony

Podle oficiálních zpráv společnosti Micron společnost Micron dnes oznámila, že první multik čipový balíček univerzální flash paměti (UFS) (uMCP) s LPDDR5 DRAM je oficiálně vzorkován. UMCP poskytuje velkokapacitní a nízkoenergetický úložný prostor a je navržen pro tenké a lehké smartphony střední řady, které mohou zlepšit výkon smartphonu 5G a výdrž baterie.

Mikron uMCP kombinuje LPDRAM, NAND a vestavěný řadič. Ve srovnání s řešením s dvěma čipy je spotřeba místa snížena o 40%. Optimalizovaná konfigurace může ušetřit energii, snížit velikost paměti a podporovat menší a flexibilnější smartphony.

Dr. Raj Talluri, senior viceprezident a generální ředitel společnosti Micron, uvedl: „Toto průmyslové řešení pro balení je vybaveno nejnovějšími rozhraními LPDRAM a UFS, které mohou snížit paměť a zvýšit šířku pásma paměti a paměti o 50%.“

Uvádí se, že Micron uMCP5 používá pokročilé technologie 1AM nm DRAM a nejmenší 512Gb 96-vrstvový 3D NAND čip na světě. Toto nové řešení balení využívá pole 297 kuličkové mřížky (BGA) pro podporu dvoukanálového LPDDR5 s rychlostmi až 6,4 Gbps, což je 50% zlepšení oproti výkonu předchozí generace.

Společnost Micron zdůrazňuje, že uMCP je ideálním řešením pro LPDDR5 DRAM. Sítě 5G budou rozmístěny po celém světě ve velkém měřítku od roku 2020. Paměť LPDDR5 společnosti Micron bude vyhovovat potřebám sítí 5G pro vyšší výkon paměti a nižší spotřebu energie.

Micron zároveň uvedl, že uMCP5 vybavený LPDDR5 začal odesílat vzorky některým partnerům od prvního čtvrtletí letošního roku.