Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Příjmy Nanya Technology v únoru dosáhly 31měsíčního poklesu o 20,28%

Příjmy Nanya Technology v únoru dosáhly 31měsíčního poklesu o 20,28%



  Tržiště DRAM Nanya Technology zaznamenala v únoru 3 395 milionů NT, což představuje pokles o 20,28% oproti meziměsíčně o 31 měsíců.

Vedle snížení počtu pracovních dnů Nanya Technology uvedla, že obchodní spor USA-Čína způsobil pokles poptávky, úpravu sazeb způsobenou úpravami dodavatelského řetězce a nedostatek procesorů Intel byly hlavními faktory ovlivňujícími únorový pokles výkonnosti.

Společnost Nanya Technology poukázala na to, že v únoru poklesla prodejní cena výrobků, objem prodeje se snížil o cca 14% až 16% a průměrná prodejní cena se rovněž snížila o cca 4% až 6%. Nanya Technology očekává, že dodávky za první čtvrtletí budou čtvrtletně sníženy. Asi 10%.

Společnost Nanya Technology očekává, že poptávka po trhu DRAM ve druhém čtvrtletí se očekává v porovnání s prvním čtvrtletím. Tradiční špičková sezóna ve třetím čtvrtletí se blíží a tržní poptávka v druhé polovině bude lepší než první pololetí.