Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Čistý zisk se čtvrtletně zvýšil o 25%! Vydána finanční zpráva MediaTek Q2

Čistý zisk se čtvrtletně zvýšil o 25%! Vydána finanční zpráva MediaTek Q2

Společnost MediaTek dnes uspořádala právní konferenci (31) a oznámila, že její zisk za druhé čtvrtletí činil 7,31 miliardy NT (stejná jednotka níže), což byl nejvyšší bod za posledních osm čtvrtletí, a její čistý zisk na akcii činil 4,58 NT NT.

Konkrétně, příjem společnosti MediaTek ve druhém čtvrtletí činil 67,603 miliardy juanů, což znamená meziroční nárůst o 11,1% a meziročně o 9,8%, s hrubým ziskovým rozpětím 43,5%. Pokud jde o zisk, čistý zisk společnosti MediaTek po zdanění ve druhém čtvrtletí činil 7,31 miliardy juanů, čtvrtletní nárůst o 25,9% a roční nárůst o 12,4%. Čistý zisk na akcii byl 4,58 juanů.

MediaTek poukázal na to, že těží z nárůstu prodeje některých výrobků spotřební elektroniky, jako jsou čipy mobilních telefonů 5G, WiFi a čipy pro správu napájení, které podpořily růst příjmů, spolu s nepřetržitou optimalizací produktového portfolia, a to jak hrubé marže, tak ziskovosti v posledních pěti letech dosáhla nových maxim.