Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Netcom a TWS žehnej, Realtek v roce 2019 zaznamenal vysoké tržby

Netcom a TWS žehnej, Realtek v roce 2019 zaznamenal vysoké tržby

Návrhářská továrna Netcom IC Realtek oznámila v prosinci 2019 tržby ve výši NT 5,514 miliard USD (stejná jednotka níže), nárůst o 0,52% za měsíc a roční nárůst o 40,41%, což je třetí nejvyšší měsíční výkon v historii. Kumulativní příjem ve čtvrtém čtvrtletí činil 16,685 miliard juanů, což představuje čtvrtletní nárůst o 4% a roční nárůst o 39,72%. Roční příjem činil 60,744 miliard juanů, což představuje meziroční nárůst o 32,61%. Čtvrtletně a ročně zaznamenává rekordní rekord a provozní výkon stále svítí.

Těšíme se na rok 2020, že zasvěcenci tohoto odvětví jsou optimističtí, že objednávky od Realtek Netcom a True Bluetooth Wireless Headset (TWS) jsou stabilní a očekává se, že spolu s olympijskými hrami v Tokiu budou věnovat pozornost výkonu 8K televizních čipů. Vytvářejte také nové magie.

Generální ředitel Huang Yiwei nedávno jmenoval dva směry. Poukázal na to, že společnost Realtek v retrospektivě udržuje stabilní růst a v roce 2020 bude společnost pokračovat v úsilí o modernizaci stávajících produktů a rozšíření nových aplikací. Podle jeho názoru se příští rok očekává, že bude dále růst.

V reakci na hlavní produkty společnosti Realtek Ye Daxun, viceprezident pro vyspělé technologické postupy, již dříve uvedl, že TWS třetí generace společnosti Realtek s aktivním snižováním hluku (ANC) má vynikající výkon založený na spotřebě energie, latenci a stabilitě a je v současné době doprava v malém množství. A poptávka po objednávce je dobrá, optimistická, aby značka v roce 2020 pokračovala v uvádění nových chytrých telefonů na trh, TWS se stala standardem a zvyšovala výkon Realtek.

Pokud jde o produkty Netcom, Ye Daxun zdůraznil, že standardní trh China Netcom byl stažen a očekává se, že se nová generace objednávek 802.11ax (WiFi-6) postupně objeví v roce 2020 a Realtek je připraven. Podle právnické osoby, i když v krátkodobé poptávce na trhu stále dominují 802.11ac a 802.11n, výrobky WiFi-6 společnosti Realtek plánují v druhé polovině roku představit novým zákazníkům notebooků. Jak se trh postupně posouvá k novým specifikacím, cena je také vyšší než 802.11ac. 15%, očekává se budoucí příspěvek na trh.

Pokud jde o televizní čip, Realtek odhaduje, že v rámci tématu olympijských her v Tokiu bude v roce 2020 propuštěno 8 kB dekódování a zpracování čipů s dodávkami několika milionů kusů. Hlavní silou budou stále 4K systémové jednotlivé čipy. Huang Yiwei věří, že v celé produktové řadě lze stále vidět růstovou situaci.

Za účelem rozšíření nových aplikací se Realtek rozhodl vstoupit do oblasti biomedicíny. Nedávno oznámila investici 3,8 miliardy juanů do Zhubei Biomedical Park. Očekává se, že TWS bude nejprve vylepšena jako lékařská naslouchátka a zaměřena na naslouchadla, systémy pro přenos lékařských obrazů a další podniky.