Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > OMDIA: Příjmy IC Display OLED Display bude i nadále klesat příští rok

OMDIA: Příjmy IC Display OLED Display bude i nadále klesat příští rok


Očekává se, že společnost OMDIA pro výzkum trhu OMDIA hlásí, že zobrazují příjmy řidiče IC (DDI) pro OLED panely v letošním roce 6,123 miliardy USD, ale v roce 2028 bude i nadále klesat na 4,46 miliardy USD.

Podle Theeleku zpráva uvedla, že nová epidemie koruny vedla k nedostatku čipů. Současně míra penetrace OLED panelů na trhu smartphonů dosáhne v roce 2021 40% a také se zvyšuje používání TV a IT produktů. Příjmy společnosti OLED DDI za rok dosáhly 5,09 miliardy USD, což je 130% nárůst od roku 2020 a průměrná jednotková cena čipů vzrostla z 2,8 na 4,7 USD.

Omdia očekává, že zatímco zásilky OLED DDI se v roce 2028 letos budou letos zvyšovat z 1,29 miliardy na 1,761 miliardy, očekává se, že průměrná jednotková cena se vrátí na rozsah 2 $. Mezitím se očekává, že příjmy LCD DDI se budou i nadále poklesnout ve stejném pětiletém období (2023–2028), z 8,238 miliard USD v letošním roce na 5,359 miliardy USD.