Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Vydány dva nové produkty OnePlus, šest inovativních řešení Goodixu je požehnáno

Vydány dva nové produkty OnePlus, šest inovativních řešení Goodixu je požehnáno

21. července byl online uveden na trh hlavní mobilní telefon střední třídy OnePlus Nord a jeho první bezdrátová náhlavní souprava TWS Buds. Tyto dva nové produkty přijaly šest inovativních produktů a řešení Goodix.

Co se týče biometrie, OnePlus Nord je vybaven optickým rozpoznáváním otisků prstů Goodix pod obrazovkou; co se týče interakce člověk-počítač, OnePlus Nord používá dotykové řešení AMOLED od Goodix; pro nositelné nošení OnePlus Buds využívá detekci Good-in v uchu Řešení typu dva v jednom s dotykovým ovládáním poskytuje uživatelům pohodlné a citlivé dotykové operace a zároveň zajišťuje přesnou detekci nošení.

Pokud jde o hlas a zvuk, nabízejí tři řešení Goodix OnePlus Nord vynikající kvalitě zvuku: Dva inteligentní zvukové zesilovače Goodix umožňují dvojím reproduktorům mít více trojrozměrný a lidsky srozumitelný zvukový efekt; Inteligentní řešení potlačení šumu hlasem (VoiceExperience), které může uživatelům poskytnout jasné a čisté hlasové hovory kdykoli a kdekoli; vynikající řešení záznamu (AudioCapture), dokonce i v hlučném prostředí, dokáže přesně zachytit vysoce kvalitní zvuk a zaznamenat každý příjemný okamžik.

Tentokrát bylo představeno šest inovativních produktů a řešení Goodixu v jednom plus dvou nových produktech, což odráží vynikající akumulaci technologií Goodix v oblasti zvukových, světelných a elektrických senzorů, jakož i aplikací v inteligentních terminálech a internetu věcí. Nepřetržité úsilí a rozšiřování pole.