Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Otevřený dopis od Toma Caulfielda, generálního ředitele globálních sléváren

Otevřený dopis od Toma Caulfielda, generálního ředitele globálních sléváren

Vážení zákazníci a partneři:

Ve zvláštním období epidemie, jako jednotlivci, rodiny a členové společnosti, globální občané, zaměstnavatelé, partneři a dodavatelé, čelíme bezprecedentním výzvám. S neustálým vývojem globální epidemie se globální slévárny vždy řídily dvěma hlavními principy. Zaprvé, a co je nejdůležitější, zajistit bezpečnost a pohodu zaměstnanců a jejich rodin a za druhé plnit naše závazky vůči zákazníkům.

Globální slévárny implementovaly pracovní systémy proti směru hodinových ručiček, nepracovní domácí pracovní systémy zaměstnanců a přísné dodržování bezpečnostních vzdáleností mezi továrnami po celém světě. Globální továrny však stále dosahují 90% - 100% výrobních cílů. Chceme, abyste věděli, že oddaní zaměstnanci globálních sléváren čekají v reálném čase, aby vyhověli vašim potřebám při výrobě polovodičů a podporovali potřeby světa v nejdůležitějších oblastech, včetně zdravotnictví, komunikací, infrastruktury a výstavby národní obrany atd. .

V této bezprecedentní době se globální slévárny pevně domnívají, že ochrana zájmů zaměstnanců a zajištění toho, aby výroba vyhovovala potřebám zákazníků, je nejen naším úkolem, ale také naším posláním. Na začátku epidemie začala globální slévárna implementovat řešení krizí v Číně a Singapuru. Přijímáme proaktivní opatření a řídíme se dohodami o řešení krizí, abychom chránili běžné fungování našich zaměstnanců, rodinných příslušníků, komunit a podniků.

Tři americké továrny v Global Foundries byly americkými a newyorskými vládami uvedeny jako „základní výrobci“. Výkonné příkazy vydané guvernérem Nového Zélandu neovlivnily běžné operace globálních sléváren. V Drážďanech budou naše bezpečnostní opatření nadále pracovat na ochraně odhodlání našeho týmu a nadále zaručovat výrobní operace.

Globální slévárny budou pečlivě sledovat potenciální poškození dodavatelského řetězce a mimořádné události, jako je například revize havarijních plánů hlavních dodavatelů, a aktivně vyhodnotit a vynakládat veškeré úsilí ke snížení kompletní dodávky přímých surovin, nepřímých surovin, křemíku a fotomask a jejich podpůrných zařízení. riziko v řetězci. Ačkoli byli někteří dodavatelé ovlivněni, dosud to neovlivnilo provoz globálních sléváren.

Response V reakci na nebývalý globální dopad nového viru koruny (COVID-19) podnikly Global Foundries okamžitá opatření, aby pomohly našim komunitám a zranitelným skupinám na celém světě. V každé kanceláři ve Spojených státech věnujeme 10 000 USD místním potravinovým bankám, aby pomohly rodinám, které čelí nedostatku potravin. Také jsme darovali charitativní organizace v Singapuru, Drážďanech a Bangaloru v hodnotě 10 000 USD. Společnost Global Foundries navíc věnovala 25 000 USD na zajištění dodávek zdravotnickému personálu v první řadě v nejvíce postižených oblastech světa, včetně Itálie a dalších zemí, v nichž zdravotní systém čelí výzvám.