Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Společnost Oracle uzavřela odvětví flash a propustila nejméně 300 lidí

Společnost Oracle uzavřela odvětví flash a propustila nejméně 300 lidí

Podle zpráv ze zahraničních médií Oracle v poslední době uzavírá oddělení flash paměti a propouští nejméně 300 lidí. Říká se však také, že tvrdí, že propustilo více než 400 lidí. Přesné číslo však není jasné.

Podle zpráv Mike Workman, senior viceprezident Oracle pro systémy flash paměti, informoval zaměstnance o propouštění na konferenčním hovoru 15. srpna.

Konferenčního hovoru se zúčastnil odchozí zaměstnanec společnosti Oracle. Řekl: „Dnes bylo Larryovo zastaralé oddělení pro ukládání dat, Pillar Data, tiše omezeno a produkt byl zastaven. Pouze několik lidí opustilo produkt na poslední cestu. Počet propouštění je asi 300 . “

Kromě toho podle webových stránek pro propouštění potvrdili personální změny také občané, kteří tvrdili, že jsou bývalými zaměstnanci společnosti Oracle. Někteří lidé tvrdí, že na Workmanově organizačním schématu zůstalo jen 12 lidí. Celé oddělení úložiště flash bylo omezeno a bylo propuštěno více než 400 lidí.






Rozumí se, že společnost Pillar Data je vedena společností Workman, financovanou Larry Ellisonem, tehdejším generálním ředitelem společnosti Oracle, a získanou společností Oracle v roce 2011. Poté se stala součástí divize Oracle Flash Storage Division se sídlem v Broomfieldu v Coloradu. V loňském roce zaměstnávala společnost Oracle v oddělení celkem přibližně 2 000 zaměstnanců.

Za zmínku stojí, že v květnu letošního roku měla společnost Oracle také velké propouštění, zavřela Čínské vývojové centrum (CDC), zasáhlo to asi 1600 lidí a první dávku 900 propouštění.