Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Osram uvádí na trh infračervenou LED „černou technologii“, která inteligentním hodinám pomůže dosáhnout rozpoznávání obličeje

Osram uvádí na trh infračervenou LED „černou technologii“, která inteligentním hodinám pomůže dosáhnout rozpoznávání obličeje

Nedávno společnost OSRAM uvedla na trh své nejmenší nové infračervené LED (IRED) biometrické produkty SFH4170S a SFH4180S. Dva nové IRED nabízejí malou velikost i výkon, pomáhají výrobcům mobilních zařízení řešit problémy se spolehlivostí dat a zabezpečením a poskytují větší představivost pro návrh produktu.

Když se lidé stávají více závislými na mobilních digitálních produktech, jako jsou smartphony a chytré hodinky, stává se soukromí osobních údajů a citlivých dat stále důležitější. Objevila se různá ochranná opatření na bázi biometrie, která uživatelům poskytují pevný „zámek“, který chrání před neoprávněným přístupem. Pro výrobce mobilních zařízení hrají při navrhování produktu zásadní roli nejen technické aspekty zabezpečení, ale také velikost součástí.

Ve srovnání s velkoplošnými smartphony musí chytré hodinky implementovat řadu inteligentních funkcí v menším objemu. Balíček Osram P1616 na zakázku měří pouze 1,6 mm x 1,6 mm x 0,85 mm, což z SFH4170S a SFH4180S činí nejmenší komponenty v biometrických aplikacích OSRAM. Tyto dvě IRED šetří 50% konstrukčního prostoru ve srovnání s podobnými výrobky na současném trhu.

Navzdory malé velikosti mají tyto dva výrobky IRED silný výkon 1150 mW při proudu 1A a zářivou intenzitu 280 mW / sr, což je důležité zejména pro rozpoznávání 2D obličeje. Rozpoznání 2D obličeje porovnává a identifikuje obrazy uložené v systému skenováním dvourozměrných rysů obličeje uživatele, jako je délka nosního můstku, vzdálenost očí, délka úst a podobně. Aby bylo možné spolehlivěji identifikovat jemné prvky, musí být infračervené kamery schopny zachytit nejlepší snímky, takže použití vysokovýkonných infračervených zdrojů pro rovnoměrné osvětlení obličeje je kritické, a to je hlavní síla produktů IRED OSRAM.

Podle scénáře konečného použití IRED si zákazníci mohou flexibilně vybrat mezi 850nm (SFH4170S) nebo 940nm (SFH4180S). V rozsahu vlnových délek SFH4170S má obrazový snímač vyšší citlivost, zatímco SFH4180S se může vyhnout efektu „červené expozice“ viditelnému lidskému oku, což je také běžný požadavek v aplikacích spotřební elektroniky.

ArneFleißner, produktový manažer Opto Semiconductors v OSRAM vysvětlil: „Biometrie se stane stále důležitější součástí našeho budoucího života. Dva nové produkty IRED, které jsme uvedli na trh, budou pružnější a integrovanější do terminálů našich zákazníků, nejen bezpečné. Jsme velmi hrdí na to, že jsme spolehliví, šetří více místa a pomáháme chránit citlivá data uživatelů. ““

SFH4170S a SFH4180S jsou baleny v zařízení Oslon P1616 a jsou nejmenšími biometrickými produkty, které jsou k dispozici od OSRAM, zejména pro rozpoznávání obličeje.

Ultra-kompaktní nová infračervená LED OSRAM pomáhá chytrým hodinám realizovat „černou technologii“ pro rozpoznávání obličeje.