Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Předejte výrobní kapacitu TSMC 5nm k ochraně Huawei Kirin 1020 Mate40

Předejte výrobní kapacitu TSMC 5nm k ochraně Huawei Kirin 1020 Mate40

Kvůli brutálnímu potlačení Spojených států byla spolupráce Huawei v dodavatelském řetězci blokována veškerým úsilím, zejména slévárnou destiček, která je pro Huawei zásadní. V tomto ohledu je TSMC, slévárenský partner, také pod velkým tlakem, ale TSMC je v této záležitosti také velmi zajímavá. Okamžitě přijal Huaweiho 5nm řád a čip Kirin 1020 je stále zaručen.

Předchozí zprávy uváděly, že TSMC naléhavě přijalo Huaweiho objednávku až do 700 milionů amerických dolarů, které budou odeslány před tím, než zákaz vstoupí v platnost v polovině září, zejména zahrnující procesy 7nm a 5nm.

Některé výzkumné ústavy však uvedly, že objednávky Huawei nejsou procesy 7nm a 5nm, ale 5nm a 12nm, protože kapacita TSMC 7nm je v současné době plně naložena a nemůže vytáhnout kapacitu pro dodávání dalších objednávek Huawei a míru využití 5nm kapacita je asi 50% Proto je hlavním důvodem 5nm proces. Existuje asi 25 000 oplatek. Pokud je cena 15 000 USD, je objednávková hodnota 375 milionů USD.

Další 12nm procesní příkazy jsou pro základní stanice 5G, zatímco 7nm proces Kirin 990 a Kirin 980 může být trochu problematický.

Pro Huawei je procesor Kirin 1020 ve druhé polovině letošního roku velmi důležitý a bude poprvé použit na vlajkovém stroji řady Mate 40. Pokud TSMC garantuje tuto část objednávky, má bohužel štěstí, přinejmenším na trhu špičkových procesorů. Chvíli to udržujte.