Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Qualcomm oznamuje 16 produktových designů pro svou nejnovější čipovou sadu LTE IoT

Qualcomm oznamuje 16 produktových designů pro svou nejnovější čipovou sadu LTE IoT

Společnost Qualcomm Technologies, Inc., dceřiná společnost společnosti Qualcomm, dnes oznámila, že její nová generace Qualcomm® 9205 LTE, která byla uvedena na trh v prosinci 2018, byla navržena od 16 společností. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby podporovaly tisíce unikátních terminálů eMTC a NBIoT ve velkém měřítku. Tyto produkty umožní širokou škálu koncových produktů IoT na celém světě a budou také předávat špičkové technologie konektivity, výpočetní technologie a inženýrství společnosti QualcommTechnologies. Technické znalosti k dalšímu obohacení průmyslu internetu věcí.

Modem Qualcomm9205 LTE je nejnovější vyhrazenou čipovou sadou od společnosti Qualcomm Technologies pro internet věcí. Jedinečná výhoda tohoto modemu spočívá v tom, že integruje klíčové inovace potřebné pro mobilní IoT produkty a služby na jediném čipu, včetně globálního multimode LTECategoryM1 (CatM1 nebo eMTC) a NB2 (NB-IoT), stejně jako 2G / E-GPRS. Připojení, zpracování aplikací, geolokace, bezpečnostní funkce založené na hardwaru, podpora cloudových služeb a nástroje pro vývojáře doprovodných aplikací. Modem Qualcomm 9205 LTE je navíc navržen tak, aby podporoval širokou škálu koncových produktů a vertikálních průmyslových aplikací, jako jsou sledovače aktiv, monitory zdraví, zabezpečovací systémy, inteligentní senzory města, poplašné panely a inteligentní měřiče a celou řadu přenosných sledovačů.

Qualcomm Technologies, Inc. viceprezident pro rozvoj podnikání Jeffery Torrance řekl: „Trhové uznání Qualcomm9205 LTE modemu skutečně odráží důležitou roli, kterou hraje QualcommTechnologies při rozvoji technologie IoT. Modem Qualcomm9205 LTE má za šest měsíců pouze 16 produktů. Navrženo tak, aby umožnilo tisíce terminálů IoT po celém světě. Naši zákazníci budují širokou škálu produktů a aplikací, včetně inteligentních vodoměrů a přenosných zařízení, které opět ukazují špičkovou konektivitu a výpočetní techniku, kterou nabízí čipová sada QualcommTechnologies. Schopnosti jsou v propojeném světě nepostradatelnými produkty.

Společnosti, které oznámily, že jejich produkty používají modem Qualcomm9205 LTE, zahrnují:

Guanghetong

Qi Guangzhi, viceprezident společnosti Guanghetong, řekl: „Model MA510 společnosti Guangwatong používá modem Qualcomm9205 LTE, takže naši zákazníci se nemusí starat o sofistikovanou technologii mobilního připojení, kterou terminály IoT potřebují podporovat. Modul Guangwatong MA510 je multimode modul LTE CatM1 / NB-IoT / EGPRS, který podporuje globální frekvenční pásmo, globální certifikaci a globální navigační družicový systém (GNSS) a je plně kompatibilní s 3GPP Release 14. Kromě toho je MA510 kompatibilní s modulem Guanghetong LPWA 510, takže není třeba měnit hardware. Aplikace zákazníků lze snadno přenášet mezi různými technologiemi. Model MA510 je dostatečně malý, aby podporoval velmi nízkou spotřebu energie a bohatou sadu internetových protokolů, a má standardní rozhraní a funkce, díky čemuž je vhodný pro širokou škálu průmyslových odvětví internetu věcí. Aplikace, jako jsou inteligentní měřiče, inteligentní parkoviště, inteligentní domy, nositelné, bezdrátové POS stroje a trackery.

Jin Yatuo

Andreas Haegele, viceprezident pro internet věcí ve skupině Thales Group, řekl: „Společnost Tyrez Group Gemalto úzce spolupracuje s QualcommTechnologies a doufá, že co nejrychleji poskytne zákazníkům inovativní technologie, které přinesou naše vynikající IoT a bezpečnostní znalosti. . Gemalto CinterionEXS82 Síťový modul je jeden takový produkt. Modem LTE Qualcomm9205 LTE poskytuje základní podporu pro záložní funkce LPWANLTE-M, NB-IoT a single terminálu 2G, zatímco Gemalto poskytuje nejúčinnější platformu FOTA (FOTA) na světě, která je nejúčinnější na světě, podporovaná jedním modulem funkce eSIM podporuje lehký M2M ( LwM2M), pokročilé funkce zabezpečení, kritické úložiště a bezpečnou registraci cloudové platformy. První dávka zákazníků přijímajících vzorky je nadšená flexibilitou, kterou platforma nabízí.

Vysoce se objevující

Zhu Kegong, viceprezident společnosti Gao Xinxing, řekl: „Modul GM100 s vysokým vzestupem založený na modemu Qualcomm9205 LTE implementuje podporu pro 18 pásem CatM1 a NB-IoT, quad-band GSM a GNSS v malém balení. Doufáme, že tento modul projdeme. Přináší vynikající mobilní konektivitu širokému spektru terminálů IoT po celém světě. Zákazníci se těší na využití těchto špičkových technologií pro budování svých aplikací IoT a Gao Xin je velmi spokojen s dlouhodobým vztahem s QualcommTechnologies.

Mega Smart

„SLM156 používá modem Qualcomm9205 LTE a přinese nejmodernější technologii průmyslu IoT. SLM156 může podporovat režim CatM1 / NB-IoT / GPRS a zároveň podporovat globální frekvenční pásma a delší, “řekl Du Guobin, CEO společnosti Smarter. Život. Společnost Meg Smart s potěšením spolupracuje s QualcommTechnologies, aby našim zákazníkům nabídla novou generaci inteligentních zařízení, produktů a řešení IoT.

Technologie Fangfang

Du Guang, viceprezident pro technologie, řekl: "N27 a N28 jsou moduly NB-IoT / eMTC speciálně určené pro aplikace M2M a IoT. Tyto moduly využívají technologii 3GPP Release 14 LTE, která poskytuje datovou rychlost 1119 kb / s a ​​datovou rychlost 588 kb / s. Moduly N27 a N28 také používají modem Qualcomm9205 LTE pro zjednodušení návrhu produktu a poskytují rychlejší, přesnější a spolehlivější umístění. Moduly N27 a N28 podporují různá průmyslová rozhraní a bohatou sadu funkcí (například Windows 7/8 / 8.1 / 10 a ovladač USB na sériový port pro systémy Linux a Android jsou nejlepší volbou pro měření spotřeby energie, telematika, inteligentní město, sledování, monitorování životního prostředí atd. Jsme velmi rádi, že můžeme spolupracovat s QualcommTechnologies Cooperation a nepřetržitým posilováním průmyslu Internet věcí.

Vzdálená komunikace

Qian Penghe, generální ředitel společnosti Mobile Communications, řekl: „Naše nová řada modulů LPWA BG95 a BG77 používá modem Qualcomm9205 LTE, který přinese nejlepší spojení a výpočetní techniku ​​pro průmysl IoT. Oba tyto moduly mají extrémně nízkou spotřebu energie a vysokou integraci, budou podporovat širokou škálu aplikací IoT, jako jsou měření, inteligentní sledovače a bezdrátové POS stroje s optimalizovanými náklady. Ultra kompaktní modul BG77 měří 14,9 x 12,9 x 1,7 mm. Zvláště vhodné pro všechny případy, které jsou citlivé na velikost, jako jsou nositelná zařízení, chytré hodinky atd. Jsme rádi, že můžeme i nadále spolupracovat s QualcommTechnologies, abychom společně vyvinuli Internet věcí.

Základní komunikace

Deng Ganhuai, produktový ředitel Core Communication Wireless Technology Co., Ltd. řekl: „Hlavní komunikační moduly SIM7070G a SIM7080G využívají modem Qualcomm9205 LTE, který může našim zákazníkům přinést mnoho nejmodernějších technologií připojení a splnit všechny jejich potřeby. pro internet věcí. Modul SIM7070G je modul NB-IoT / CATM1 / GSM v režimu 24x24mm LCC a modul SIM7080G je modul NB-IoT / CATM1 se dvěma režimy v menším balení 17,6x15,7mm LCC + LGA. Spolupracujte s QualcommTechnologies na rozvoji rozvoje internetu věcí.

Telit

Podle Manisha Watwaniho, hlavního marketingového a produktového ředitele společnosti Telit, „Telit a QualcommTechnologies mají dlouhodobou spolupráci, aby společně propagovaly komerční proces pokročilé technologie IoT, a přijetí modemu Qualcomm9205 LTE je pouze posledním úspěchem ve spolupráci mezi těmito dvěma společnostmi. stran. Pro náš modul ME910 Pro sérii a novou miniaturizovanou řadu ME310 je modem Qualcomm9205 LTE nevyhnutelnou volbou. Modely modulů Qualcomm9205 založené na modemu - ME910G1 a ME310G1 - jsou nyní zákazníkům k dispozici, aby podpořily jejich ultra kompaktní, cenově efektivní a energeticky úsporné řešení IoT.

Chuangtong Lianda

Předseda Chuangtong Lianda, Zhai Zengqiang, řekl: „Tiantong Lianda TurboXT95 s modemem Qualcomm9205LTE je pre-certifikovaný multi-modelový mobilní IoT jádro modul s ultra nízkou spotřebou energie, která může podporovat 2G živé sítě a NB po celém světě. -IoT / nasazení sítě eMTC. Chuangtong Lianda TurboXT95 má nákladově efektivní 16x16x2,5mm SMT produktovou formu a také integruje bohaté připojení a multimediální rozhraní. Podporuje multi-OS podporu a QualcommTechnologies pre-integrovaný vývoj softwaru. Balíček (SDK), TurboXT95 může snadno splnit vertikální požadavek průmyslové IoT. Jako společný podnik mezi Zhongke Chuangda a QualcommTechnologies je společnost Chuangtong Lianda velmi dobrá v poskytování referenčních návrhů a řešení založených na technologii QualcommTechnologies. Je navržen tak, aby urychlil rozsáhlé nasazení zákazníků a dobu uvedení výrobku na trh.

U-blox

PattyFelts, Chief Product Manager, u-blox Cellular Product Strategy, řekl: „Jsme rádi, že můžeme pokračovat v práci s QualcommTechnologies a přijmout jeho Qualcomm9205 LTE modem, který je kompatibilní s 3GPP Release 14 LTE CatM1 / NB-IoT a je kompatibilní s 2G. Díky této technologii můžeme zákazníkům nabídnout LPWAIoT. Pro aplikace příští generace optimalizované pro aplikace vyžadují výše uvedené aplikace LPWAIoT široké pokrytí přes 2G připojení, stejně jako v oblastech, kde LTE CatM1 a NB-IoT ještě nejsou široce podporovány. & quot;