Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Qualcomm: Věřím, že 5G může kompenzovat dopad poklesu poptávky na trhu mobilních telefonů

Qualcomm: Věřím, že 5G může kompenzovat dopad poklesu poptávky na trhu mobilních telefonů

  Podle společnosti Fortune vydala společnost Qualcomm prognózy prodeje, které jsou v souladu s očekáváním analytiků, což naznačuje, že přesun do 5G sítí pomáhá vyrovnat dopad poklesu poptávky po smartphonu.


Společnost se sídlem v San Diegu uvedla ve středu, že její tržby za druhý čtvrtletí budou mezi 4,4 miliardy a 5,2 miliardy dolarů. Podle údajů agentury Bloomberg analytici očekávají v průměru 4,83 miliardy dolarů. Předtím, než společnost Qualcomm uvolnila své zisky, výrobci čipů Intel a Nvidia vydali další pesimistické prognózy.

Steve Mollenkopf, generální ředitel společnosti, uvedl ve svém prohlášení: "Budeme i nadále plnit naše strategické cíle, včetně podpory globálního přechodu na 5G, ochranu zavedené hodnoty našich technologií a vynálezů a rozšíření do nových odvětví a nových kategorií výrobků. "