Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > SEMI: Ve druhé polovině roku se očekává zpomalení polovodičů

SEMI: Ve druhé polovině roku se očekává zpomalení polovodičů

Podle ekonomického deníku Zeng Ruizhen, ředitel průmyslové analýzy Mezinárodní asociace pro polovodičový průmysl (SEMI), uvedl, že letošní poptávka na trhu s úložišti je nižší než v předchozích letech, zejména kvůli poklesu investic do cloudových serverů. Kromě toho je úroveň zásob v průmyslu stále vyšší než ve stejném období loňského roku, ale stále je vyšší než ve stejném období loňského roku. Od konce druhé sezóny do začátku třetí sezóny hladina zásobní vody postupně klesala, ale stále je v období úpravy zásob, úroveň zásob zásob je relativně vysoká, celková doba úpravy může trvat až do druhé polovina tohoto roku a druhá polovina roku bude měsíční a měsíční. prostor.

Těšíme se na trend v polovodičovém průmyslu od druhé poloviny letošního roku do příštího roku. Zeng Ruizhen očekává, že ve druhé polovině letošního roku se očekává návrat do sezóny nebo měsíce po měsíci. Očekává se, že se příští rok vrátí na 5% až 7%. Intenzita závisí na vývoji obchodní války a trhu se skladováním. Pokud jde o skvělé investice, odhadl, že tempo růstu skvělé investice v první polovině roku se sblíží na přibližně 8% ročně. Mezi nimi bude investice do korejských pohádek příští rok stagnovat a související investice na Tchaj-wanu mohou být ploché nebo dolů, hlavně kvůli investicím do skladování. Zpomal.

Čínský prezident SEMI Julong nedávno řekl, že obchodní napětí mezi Čínou a Spojenými státy může zhoršit již zpomalující polovodičový průmysl, zatímco geopolitická rizika jsou hlavní nejistotou v tomto odvětví, zatímco americké technologické kontroly a vývozní omezení čínského technologického gigantu Huawei mohou mít také dalekosáhlý dopad na průmysl a zásadně změnit globální dodavatelský řetězec.

Julong uvedl, že americké společnosti, včetně paměťových čipů, ovládají 50% světového trhu s polovodiči. Pokud neobsahují paměťové čipy, mohou přesáhnout 60% až 70%. Pokud nemohou prodat produkty společnosti Huawei, budou mít významný dopad na americké společnosti. vlivy.