Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Společnost Samsung Electronics vyhrává patentovaný huligan SmarTen

Společnost Samsung Electronics vyhrává patentovaný huligan SmarTen



  Podle společnosti businesskorea získala společnost Samsung Electronics žalobu proti americkému patentu SmarTen.

Americký odvolací soud pro federální okruh rozhodl ve prospěch společnosti Samsung Electronics a uvedl, že patenty, které SmarTen uplatňuje, jsou pouze abstraktní pojmy a nemohou být chráněny zákonem.

V roce 2017 se společnost SmarTen odvolala proti rozhodnutí soudu v americkém soudním sporu proti společnosti Samsung Electronics a tvrdila, že aplikace "zdraví" na smartphonu společnosti Samsung porušila čtyři technické patenty, které zahrnovaly výpočet vzdálenosti, dietu, hmotnost a sledování pohybu.

Soud však stojí na straně společnosti Samsung Electronics a říká, že tvrzení společnosti SmarTen byla založena na abstraktních konceptech, které nebyly hodné právní ochrany. To znamená, že soud potvrdil rozsudek amerického okresního soudu.

SmarTen a UniLoc jsou považovány za jednu z vedoucích světových patentových společností, které v roce 2017 podaly čtyři patentové žaloby proti společnosti Samsung. Tyto společnosti jsou proslulé tím, že se zaměřují na řadu korejských IT společností, jako jsou Samsung Electronics, LG Electronics, Kakao a Nexon .