Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Expozice Samsung Galaxy Fold 2: model SM-F700 může používat vertikální skládací obrazovku

Expozice Samsung Galaxy Fold 2: model SM-F700 může používat vertikální skládací obrazovku

8. listopadu editor XDA MaxWinebach na Twitteru odhalil, že model Samsung Galaxy Fold 2 je SM-F700, který přijímá nový design.

Společnost MaxWinebach nezveřejnila podrobnosti o Galaxy Fold 2. Společnost Samsung však již dříve na konferenci Samsung Developer Developer 2019 představila řešení vertikální skládací obrazovky. Předpokládá se, že řešení může být aplikováno na Galaxy Fold 2.

Vertikální skládací mobilní telefon je poněkud podobný tradičnímu převrácenému mobilnímu telefonu. Podle oficiálního videa vydaného společností Samsung se mobilní telefon skládací obrazovky automaticky po zmenšení zmenší a přizpůsobí obsah displeje.

Dříve Gao Dongjin, vedoucí obchodní jednotky společnosti Samsung pro IM, uvedl, že příští rok zvýší výrobu mobilních telefonů se sklopnou obrazovkou a oznámí čas vydání mobilních telefonů nové generace se sklopnou obrazovkou ve vhodnou dobu.

Rozumí se, že první skládací mobilní telefon Samsung GalaxyFold dnes oficiálně otevřel svůj první prodej v 10 hodin ráno, verzi národní banky za cenu 15 999 jüanů. Méně než 5 minut po prodeji byl vyprodán v internetovém obchodě Samsung Jingdong, Tmall, oficiální vlajkové lodi Suning Samsung, oblíbená popularita. Zdá se, že Galaxy Fold 2 je také samozřejmostí!