Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Samsung a SK Hynix viděli pokles prodeje NAND o téměř 30% ve třetím čtvrtletí

Samsung a SK Hynix viděli pokles prodeje NAND o téměř 30% ve třetím čtvrtletí



Dne 24. listopadu zpráva zveřejněná společností Trendforce ukázala, že prodej NAND Flash ve třetím čtvrtletí společnosti Samsung Electronics a SK Hynix (včetně jejích dceřiných společností) poklesl kvůli oslabující poptávce způsobené ekonomickým poklesem.

Konkrétně tržby společnosti Samsung Electronics klesly o 28,1% měsíc za měsíc na 4,3 miliardy USD. Její podíl na trhu klesl o 1,6 procentního bodu měsíce za měsíc na 31,4%, ale stále se na světě na prvním místě. Ve stejném období se tržní podíl japonského zbrojního muže zvýšil o 5 procentních bodů měsíčně, na 20,6%, což se umístilo druhý po SK Hynix. Tržby společnosti SK Hynix se snížily o 29,8% měsíc na měsíc na 2,54 miliardy USD a jeho tržní podíl klesl na 18,5%, což se umístilo na třetím místě.

Trendforce poukázal na to, že trh Nand Flash ve třetím čtvrtletí stále nedokázal odolat dopadu slabé poptávky a zásilky v oblasti spotřební elektroniky a serverů byly horší, než se očekávalo, což vedlo k poklesu ceny Nand Flash ve třetím čtvrtletí, které se rozšiřovaly na 18,3%.

Celková ekonomika je navíc i nadále slabá, osobní a podnikové výdaje se stávají konzervativními, a proto je nákupní dynamika podniků zastavena, což způsobuje, že se tlak zásob rozšířil do původní továrny a související prodejní tlak se dramaticky zvyšuje.

Podle statistik Trendforce se ve třetím čtvrtletí počet dodavatelských zásilek za měsíc snížil o 6,7% a průměrná cena prodeje na jednotce pokračovala v poklesu. Celkové příjmy odvětví NAND Flash činily asi 13,71 miliard amerických dolarů, měsíc za měsíc poklesl až vysoký jako