Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Samsung zpozdil investice do výrobní linky Pyeongtaek P2

Samsung zpozdil investice do výrobní linky Pyeongtaek P2

Podle korejských médií "Etnews" zpráva, v současných podmínkách na trhu s pamětí jsou stále špatné, spojené s rostoucí nejistotou obchodního konfliktu mezi Japonskem a Jižní Koreou, jihokorejský technologický gigant Samsung se rozhodl pozastavit výrobní linku P2 paměti pro Pyeongtaek ve druhé polovině roku 2019. investice .

Noviny informovaly, že lidé obeznámení s touto záležitostí poukázali na to, že mnoho známek nyní naznačuje, že Samsung odkládá investiční plán závodu Pyeongtaek P2. Patří sem objednávky na nákup strojů ve druhé polovině roku 2019, které jsou nyní zpožděny až do prvního čtvrtletí roku 2020, což odloží touhu společnosti Samsung investovat do paměťové linky P2 z roku 2018, aby se stala největší skladovací linkou na světě . .

Zpráva poukázala na to, že se odvětví domnívá, že společnost Samsung původně věřila, že se paměťový průmysl začne obnovovat ve druhé polovině roku 2019, poté bude výrobní linka Samsung Pyeongtaek P2 dokončena po dokončení výstavby závodu v první polovině roku 2019. , a bude objednáno po druhé polovině roku. Na této vlně období obnovy paměti. Neočekávaně se situace na trhu nezdá být tak plynulá, jak se očekávalo od společnosti Samsung, což také nutí společnost Samsung přizpůsobovat tempo investic.

Zpráva dále poukázala na to, že zasvěcenci tohoto odvětví poukázali na to, že největším důvodem společnosti Samsung pro přizpůsobení závodu Pyeongtaek P2 je to, že kromě aktuální úrovně zásob v paměti klienta jsou v první polovině roku ještě tři až čtyři měsíce plus plus nedávné výskyty. Za okolností mnoha nejistot, jako je obchodní konflikt mezi Japonskem a Jižní Koreou, musí Samsung provést úpravy.

Zasvěcenci průmyslu zdůraznili, že ačkoli se poslední citace paměti zlepšila, je to způsobeno očekávanou psychologií trhu na základě obchodního konfliktu mezi Japonskem a Jižní Koreou. Není to však dobrá zpráva pro společnost Samsung, protože následná situace může způsobit, že společnost Samsung nebude schopna dodávat, což má za následek nedostatek paměti na trhu, což společnosti Samsung způsobuje obavy.

A výrobci polovodičových zařízení uvedli, že ačkoli se očekává, že společnost Samsung odloží investice do výrobní linky Pyeongtaek P2 ve druhé polovině roku 2019 do prvního čtvrtletí roku 2020, nevylučuje, že tato investice bude i nadále odložena. Důvodem je to, že současný japonsko-korejský obchodní spor může Japonsko dále rozšířit kontrolní produkty. To bude mít dopad na výrobu společnosti Samsung, díky níž bude muset být původní investiční plán odložen.