Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Samsung může plánovat zvýšení výroby 5G modemových čipů

Samsung může plánovat zvýšení výroby 5G modemových čipů

  Síla Samsungu v 5G není ve skutečnosti špatná. Nejlepším příkladem je první 5G mobilní telefon na světě. Samozřejmě, že mobilní telefon má vlastní 5G baseband Exynos Modem 5100.

Podle zprávy Jižní Koreje "Daily Economic News" plánuje společnost Samsung zvýšit výrobu 5G modemových čipů s ohledem na očekávaný rychlý růst na relevantním trhu.

Exynos Modem 5100 je první 5G baseband Samsungu, který byl vyroben 10nm LPP procesem společnosti Samsung. Podporuje 3GHz 5G NR nový protokol rozhraní a pod pásmem 6GHz a 28 / 39GHz. Podporuje 5G NSA nezávislý síťový režim a podporuje rozšířené 4x4 MIMO a sedm. Seskupení nosičů, maximální rychlost stahování 2Gbps pod 6GHz, rychlost nahrávání 150Mbps, rychlost stahování milimetrových vlnových pásem až 6Gbps. Zároveň je také kompatibilní s 2G, 3G, 4G, nejvyšší LTE Cat.20, a rychlost stahování je 1,6 Gbps.

Společnost Samsung oznámila, že provedla test na komerční síti KT 5G s použitím mobilního telefonu Galaxy S10 5G v Soulu v Jižní Koreji ve spolupráci s jihokorejským operátorem KT a provedla rychlost stahování 1 Gbps.

Výrobci čipů jako Qualcomm, MediaTek a Intel také produkují 5G modemy. Intel nové 5G čipy se mohou objevit na novém iPhone vydaném příští rok. UBS nesouhlasila s tím, že tato 5G zařízení mohou být uvolněna v naplánovaných časech, ale Intel řekl, že jeho výroba moderních čipů je stále na plánu.