Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Společnost Samsung vydala řadu 5G mobilních telefonních čipů, oznámila zahájení sériové výroby

Společnost Samsung vydala řadu 5G mobilních telefonních čipů, oznámila zahájení sériové výroby

  Společnost Samsung oznámila, že společnost zahájila sériovou výrobu svých 5G čipů.


Mezi různé 5G čipy společnosti Samsung patří Exynos Modem 5100, který obsahuje 5G multimode chipset, což byl první 3G modem na světě kompatibilní se standardem 3GPP 5G nového rozhraní (5G-NR). Je to také čip z verze Galaxy S10 5G, který byl ve středu spuštěn v Jižní Koreji.

Společnost Samsung uvedla, že zahájila také sériovou výrobu jednočipového RF vysílače / přijímače Exynos RF 5500 a řešení modulátoru výkonu Exynos SM 5800. Exynos RF 5500 obsahuje 14 přijímacích cest ke stažení, 4x4 MIMO a 256 QAM (Quadrature Amplitude Modulation) pro přenos dat v sítích 5G; Exynos SM 5800 umožňuje vysokorychlostní přenos dat v přístroji. Může ještě pomoci zvýšit účinnost energie o 30%.

Všechny tři čipy podporují 5G-NR sub-6GHz spektrum a tradiční technologii bezdrátového přístupu.

Pro verzi Galaxy S10 5G prodávanou v zahraničí však někteří používají jako modem čip X50 od společnosti Qualcomm.

Ačkoli je Samsung globálním lídrem v oblasti polovodičů paměti, zaostává za konkurenty, jako jsou Intel a Qualcomm, v tradičních čipech.