Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Strategie společnosti Samsung pro snižování cen údajně funguje, proces 6nm vyhrává Qualcomm velkou zakázku

Strategie společnosti Samsung pro snižování cen údajně funguje, proces 6nm vyhrává Qualcomm velkou zakázku

Podle zprávy Taiwan Media Economic Daily Daily zdroje dodavatelského řetězce poukazují na to, že strategie společnosti Samsung v oblasti snižování cen a spěchových objednávek fungovala, a Qualcomm znovu zadal objednávky na použití čipu Samsung 6nm pro výrobu čipů.

Včera (6) korejská média Business Korea informovala, že společnost Samsung zahájila masovou výrobu čipů pomocí 6nm EUV procesu minulý měsíc. Úředník partnerské společnosti Samsung uvedl, že 6nm produkty byly dodány velkým severoamerickým podnikovým zákazníkům. Odborníci se domnívají, že tato společnost je Qualcomm.

Zdroje dodavatelského řetězce zdůraznily, že ačkoli společnost Samsung tvrdí, že je 6nm EUV, její výkon je stále nižší než 7nm EUV TSMC. Společnost Qualcomm loni silně vrátila objednávky výrobě TSMC. V tuto chvíli zadala další objednávku u společnosti Samsung. Mělo by to fungovat tak, že strategie společnosti Samsung v oblasti snižování cen a spěchu objednávek fungovala. Následný dopad na ceny slévárenských destiček si zaslouží pozornost.

V roce 2019 má TSMC výhodu v počtu 7nm zákazníků. Přestože Samsung neobdržel mnoho objednávek, stále kultivuje pokročilé procesy a neustále rozšiřuje svou výrobní kapacitu. Podle společnosti Jiwei.com je současná 7nm výrobní kapacita Samsungu 150 000, což je více než 110 000 TSMC. Kromě toho je společnost Samsung v budoucím 3nm uzlu také lídrem v technologii GAA. Jak řekl TSMC Zhang Zhongmou, válka s vůdcem slévárny ještě neskončila.