Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Akcionáři Samsung se upřímně zeptali: Proč Samsung zaostává za konkurenčním Apple?

Akcionáři Samsung se upřímně zeptali: Proč Samsung zaostává za konkurenčním Apple?

Podle korejských médií THE ELEC uspořádala společnost Samsung Electronics včera 51. zasedání akcionářů (18). Na schůzce se akcionáři společnosti ptali, proč Samsung zaostává za svým největším konkurentem Apple.

Akcionář společnosti Samsung uvedla, že musí své dítě donutit, aby si koupilo chytrý telefon Samsung, což bylo v rozporu s jejich původním záměrem koupit iPhone. Dodala, že i poté, co si koupili telefon Galaxy, se její děti držely s AirPod Apple namísto Buds Samsung.


Akcionář se také zeptal, jaké plány má společnost Samsung dosáhnout tohoto stavu značky.

V tomto ohledu Gao Dongzhen, vedoucí oddělení IM společnosti Samsung, uvedl, že ačkoli Samsung má od konkurentů hodně co učit, stále zdůrazňoval, že mladí uživatelé jsou velmi nadšení z řady mobilních telefonů Galaxy.

Současně se další akcionář společnosti Samsung zeptal, proč společnost Samsung trvala na používání procesorů Exynos, o nichž je známo, že mají mnoho nedostatků.

Gao Dongzhen vysvětlil, že Samsung si vybral Exynos ne proto, že byl vyroben společností Samsung a byl čistě založen na úvahách o výkonu.

Zpráva nicméně poukázala na to, že nový telefon Samsung Galaxy S20 v letošním roce je vybaven procesorem Qualcomm Snapdragon, o kterém se říká, že běží mnohokrát rychleji než verze Exynos. Kromě toho se podle předchozích zpráv společnost Samsung letos rozhodla neprodávat telefony řady Galaxy S20 vybavené procesory Exynos v Jižní Koreji. Odvětví spekulovalo, že důvodem může být to, že společnost Samsung nedokázala zúžit rozdíl v ceně a výkonu mezi procesory Exynos a procesory Qualcomm.

Zdálo se, že společnost na otázky akcionářů Samsung upřímně neodpověděla. Proč to zaostává za Apple, stojí za to prozkoumat Samsung.