Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Očekává se, že polovodič bude mít dobrý začátek, mnoho hlavních výrobců v prvním čtvrtletí neomrzí

Očekává se, že polovodič bude mít dobrý začátek, mnoho hlavních výrobců v prvním čtvrtletí neomrzí

Očekává se, že prosperita polovodičového průmyslu letos vzroste a bude dobrý začátek. TSMC a mnoho dalších hlavních výrobců polovodičů jsou optimističtí, že provozní výkon v prvním čtvrtletí nebude mimo sezónu.

Těžké polovodičové továrny v jižní Asii, Licheng a TSMC se vrhly na pořádání institucionálních briefingů před lunárním Novým rokem a letos jednomyslně vyjádřily optimistický pohled na průmyslový rozmach.

Li Peiying, generální ředitel společnosti Nanyake, uvedl, že se očekává, že se poptávka trhu s dynamickou pamětí s náhodným přístupem (DRAM) v letošním roce výrazně zlepší, a nabídka poroste omezeně. Nabídka a poptávka by měla být zdravá a měla by udržovat optimistický pohled na tržní podmínky po celý rok.

Společnost Li Peiying očekává, že prodej produktů a ceny v prvním čtvrtletí se budou zvyšovat současně a že provozní výkonnost ve druhém čtvrtletí bude pravděpodobně lepší.

Továrna na balení a testování paměti Licheng je také optimistická, protože se očekává, že letošní tržní podmínky budou neustále růst. Poptávka v prvním čtvrtletí je dobrá a výkon poroste ve srovnání se stejným obdobím loňského roku. Může mít dokonce příležitost zasáhnout nové maximum ve stejném období minulých let.

Slévárenská destička TSMC je také optimistická ohledně výhledu pro letošní rok. Očekává se, že trh s polovodiči bez paměti se letos zvýší o 8% a výkon bude lepší než pokles o 3% v loňském roce. Slévárenský průmysl oplatky poroste o 17% a bude lepší než v loňském roce Parita.

Pod silnou podporou poptávky po mobilních telefonech 5G je TSMC optimistický, že se očekává, že její tržby v prvním čtvrtletí zůstanou na úrovni 10,2 až 10,3 miliardy USD. Pokud je střední hodnota 10,25 miliard USD, sníží se čtvrtletí o přibližně 1,3%. Celkové tržby v letošním roce vzrostou o více než 17% a výkonnost bude stále lepší než v průmyslovém měřítku.

Očekává se, že rozvinutý slévárenský svět TSMC bude po čínském kalendářním roce hovořit, ale světová pokročilá strategie předsedy již dříve ukázala, že se zavedením 5G vývojových trendů a zpomalením americké války v Číně se poptávka zákazníků rychle zotavuje . .

Strategie uvedla, že pokročilá výrobní kapacita na světě začala být těsná a vznik těsnosti je rychlejší, než se očekávalo, včetně silné poptávky po řízení spotřeby, integrovaných obvodů ovladačů a senzorů. Agentura očekává, že kromě zotavení poptávky budou obohaceny výhody celosvětové pokročilé akvizice singapurského 8-palcového oplatkového talíře Singapuru společností GlobalFoundries a v prvním čtvrtletí se očekává mimosezónní výkon.