Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Sharp 9,2 miliardy jenů vstupuje do NEC Display!

Sharp 9,2 miliardy jenů vstupuje do NEC Display!

Podle internetových stránek Benzinga se dnes (25) NEC Corporation a Sharp dohodly na založení společného podniku. Sharp zároveň oznámila, že získá 66% podíl v NEC Display Solutions, dceřiné společnosti NEC, za 9,2 miliardy jenů (přibližně 563 milionů RMB).

Rozumí se, že NDS je předním světovým dodavatelem vizuální technologie a řešení elektronických billboardů s velkým počtem zákazníků po celém světě.

V tomto ohledu společnost Nikkei News poukázala na to, že prostřednictvím této fúze a akvizice Sharp urychlí zámořské rozšíření zobrazovací činnosti, což napomáhá pronásledování předních korejských výrobců, jako jsou Samsung a LG, na trhu.

Akvizice však stále čeká na kontrolu ze strany japonského antimonopolního regulačního orgánu a převod kapitálu se očekává, že bude dokončen 1. července 2020.