Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > 8palcový Fab Jižní Korea silně průmysl: poptávka má stále prostor pro zlepšení

8palcový Fab Jižní Korea silně průmysl: poptávka má stále prostor pro zlepšení


Několik 8-palcových sléváren v Jižní Koreji vidí v roce 2021 silný růst zisku, protože 8palcová kapacita, která byla kdysi zanedbávána před několika lety, se vrátila do hlavního proudu.

Podle Digitimes, jedna z hlavních sléváren Jižní Koreje, Dongfang Hi-Tech, přerušila svůj rekord v roce 2021 a poprvé se rozbila 1 bilion vítězství a jeho provozní zisk se meziročně zvýšil o 67% na 399,1 miliardy.

Před silnou poptávkou po 8palcové oplatkové kapacitě byl provozní zisk společnosti Dongfang Hi-Tech v roce 2019 pouze 104,6 miliardy vítězů, což znamená, že provozní zisk sléváren za pouhých dva roky se více než ztrojnásobil.

Zdroje průmyslu uvedly, že ceny za použité 8palcové zařízení Fab v posledních dvou letech stoupaly, ale většina z nich byla koupila čínské společnosti. Většina korejských výrobců se domnívá, že stále existuje prostor pro růst poptávky po 8palcové fab.

8palcové FABS se obvykle používají k výrobě automobilových čipů, zobrazení IC ovladačů a IC pro správu energie. Analytici poznamenávají, že pro výrobce bude obtížné rozšířit kapacitu kdykoli, ale poptávka po elektronice IoT a Automotive Electronics rozhodně roste.