Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > T-Mobile, Sprint sloučení získá Texas a Nevada dohodu

T-Mobile, Sprint sloučení získá Texas a Nevada dohodu

Poté, co se Mississippi a Colorado dohodly na sloučení T-Mobile a Sprint, státní zástupci Texasu a Nevady také volně prohlásili, že dosáhli dohody s T-Mobile a již nebudou proti sloučení obou společností.

Generální prokurátor Texasu Ken Paxton uvedl, že ve smlouvě se T-Mobile dohodl, že nezvýší náklady na bezdrátový přístup pro obyvatele Texasu do 5 let po fúzi a že v celém Texasu, včetně ve vzdálených oblastech, budou zřízeny 5G sítě.

Texas se připojil k anti-T-Mobile, Sprint fúzi tábor organizovaný New York a Kalifornie v srpnu. Řekl, že počáteční námitky mají chránit obyvatele Texasu před vysokými cenami a zajistit, aby obyvatelé městských i venkovských oblastí měli přístup ke kvalitním službám.

Paxton poukázal na to, že má povinnost chránit spotřebitele, a dohoda s T-Mobile zajistila, že náklady na používání bezdrátových sítí lidmi z Texasu se nezvýší, a že také získají kvalitní 5G sítě a přispějí do Texasu ' vývoj ekonomiky.

Generální prokurátor Nevada Aaron D. Ford uvedl, že dohoda s T-Mobile zahrnuje zajištění toho, aby služby 5G v Nevadě dosáhly 83% venkovských oblastí do 6 let a aby byly dostupné pro 94% populace. Kromě toho je plán mobilního nabíjení na 6 let 15 USD za 2 GB dat a 25 USD za 5 GB dat a využití dat bude revidováno do čtyř let.

Sprint ředitel Marcelo. Marcelo Claure také tweeted, že Nevada státní zástupci vydal prohlášení v pondělí řekl, že šli dále, než vytvoření nového T-Mobile a přinese velké výhody pro spotřebitele všude.

I když však Texas a Nevada již nebudou odporovat, obě společnosti stále čelí tlaku ze 14 států, včetně New Yorku, Kalifornie a Connecticutu.

Generální prokurátor státu New York Letitia James věří, že dohoda navržená společností T-Mobile se nezabývá obavami narušujícími hospodářskou soutěž, a sloučením dvou velkých dopravců se sníží hospodářská soutěž na celém mobilním trhu, což je pro spotřebitele, pracovníky a inovace špatné. . Generální státní zástupce bude žalovat.

Podle zprávy „CNET“ budou případy fúzí anti-T-Mobile a Sprint vedené v New Yorku a Kalifornii vstoupit do soudního procesu 9. prosince.