Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > TSMC: V současné době funguje normálně, není ovlivněna epidemií pneumonie Wuhan

TSMC: V současné době funguje normálně, není ovlivněna epidemií pneumonie Wuhan

Podle Financial News nedávno TSMC uvedla, že její současné operace jsou normální a nebyly postiženy epidemií pneumonie Wuhan.

Rozumí se, že v současné době 8-palcová továrna TSMC v Šanghaji v Songjiangu a 12-palcová továrna v Nanjingu stále pracují na směnu 24 hodin a výroba nebyla ovlivněna. Abychom však mohli spolupracovat s prací místní samosprávy na prevenci epidemií, bude jarní prázdniny prodlouženo. Závod Nanjing bude odložen na 3. února a závod v Šanghaji Songjiang bude odložen do provozu 10. února.

Kromě toho TSMC také zaslala dopis všem zaměstnancům, aby jim připomněla, aby věnovali pozornost dezinfekci. Když je tělesná teplota příliš vysoká, musí být dobrovolně izolovány, aby se co nejvíce zabránilo cestování na pevninu. Výrobci a návštěvníci musí při vstupu na místo vzít tělesnou teplotu. V současné době, ačkoli TSMC nenariadil, že všichni zaměstnanci musí používat masky, diskutovalo o snížení počtu osobních setkání zaměstnanců, zejména videokonferencí.

Dříve, během vypuknutí SARS v roce 2003, TSMC provedla včasná preventivní opatření proti epidemii před vrcholem epidemie, včetně potřeby se izolovat 14 dní po návratu z epidemické oblasti; společnost poskytovala plné masky a všichni zaměstnanci měli masky k práci; Sekretářka katedry nosila masky N95 Každý den navazujte s inženýry otázky a seznamy záznamů.

Podle Business Week, Gao Menghua, jednající mluvčí TSMC a manažer odboru public relations, uvedl, že dosud nedosáhl stejné úrovně jako během vrcholu SARS, ale bude také projednán na pracovním setkání. Když epidemická situace dosáhne určité úrovně, může být implementováno plné opotřebení masek, v současné době není určitý časový okamžik.