Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Náměstek mluvčího TSMC Sun Youwen odchází do důchodu, přebírá se Gao Menghua

Náměstek mluvčího TSMC Sun Youwen odchází do důchodu, přebírá se Gao Menghua

27. prosince odejde podle Ústřední zpravodajské agentury Sun Youwen, jednající mluvčí TSMC a vrchní ředitel divize podnikových informací a divize podnikových vztahů. Převzal vedení oddělení pro styk s veřejností TSMC Gao Menghua. Gao Menghua byl zástupcem generálního ředitele oddělení marketingu a public relations společnosti IBM. .

Je zřejmé, že Sun Youwen pracuje v TSMC 17 let. V říjnu letošního roku prezident TSMC Wei Zhejia oznámil na konci roku zprávu o odchodu do důchodu Sun Youwen. Poukázal na to, že Sun Youwen je „tváří“ TSMC. Jako kanál pro externí komunikaci TSMC „lze ji určitě považovat za vynikající ženu na Tchaj-wanu a ve světě. Pro TSMC navázala velmi úspěšnou komunikaci“.

Sun Youwen tehdy řekl, že práce v TSMC je sláva. Po 17 letech práce se první den práce jevil jako včera. Každá z posledních 66 výdělečných konferencí byla výzvou, na kterou byly zodpovězeny nové otázky. V této pozici nejen řekněte pravdu, ale také pravdu, i když chcete odejít do důchodu, stále se učíte.