Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > TSMC dominuje slévárně, 5nm je letos největším růstovým momentem

TSMC dominuje slévárně, 5nm je letos největším růstovým momentem

Podle zprávy Ústřední zpravodajské agentury dosáhl tržní podíl TSMC v loňském roce 52% a letos se rozšíří. Odvětví věří, že vedoucí technologická technologie je klíčem k dominanci TSMC v průmyslu výroby oplatek. Letos přispěje 5 nanometrů více než 100 miliard juanů (nový tchajwanský dolar, stejný níže) Výkon je největší růstovou hybností TSMC.

Situace mezinárodního obchodu je napjatá. V loňském roce se globální odvětví polovodičů snížilo o 12%. Provozní výkon TSMC je však stále působivý, s celkovým výnosem asi 1,07 bilionu USD. Jsme pevně ve vedoucí pozici slévárenské slévárny.

Vzhledem k tomu, že se různá odvětví těší na návrat růstu v polovodičovém průmyslu v letošním roce, epidemie Corona Virus Disease (COVID-19) v roce 2019 se rozšířila do celého světa, což mělo dopad na tržní poptávku po smartphonech, spotřební elektronice a automobilech, což zpomalí a přidá proměnné k rozvoji polovodičového průmyslu. Tento rok bude pravděpodobně pokračovat v poklesu.

TSMC věří, že letošní operace bude také ovlivněna epidemií. Očekává se však, že se silnou poptávkou po 5G a výkonným výpočtem se letošní příjmy budou i nadále zvyšovat o 14% na 19%, což předčí růst slévárenského průmyslu o 7% na 13 %, Podíl TSMC na trhu by měl být v letošním roce schopen dále expandovat.

Pro provozní výkon, který může být lepší než na úrovni odvětví, se TSMC domnívá, že má tři hlavní výhody: technologické vedení, vynikající výrobu a důvěru zákazníků. Průmysl věří, že jeho technologické vedení je klíčem ke schopnosti TSMC získat důvěru zákazníků a ovládnout slévárenský průmysl oplatky.

Při sledování různých výkonů technologických procesů TSMC dosáhl loňský 7-nanometrový procesní výkon 249,548 miliard juanů, což představuje roční nárůst o 167,887 miliard juanů, což je nárůst více než dvakrát. Stala se nejen hlavní technologickou technologií TSMC, která představuje 27%, ale také největším nárůstem provozu TSMC v loňském roce. Kinetická energie.

Podle odhadů TSMC bude podíl procesu 7 nanometrů letos překročit 30% a podíl procesu 5 nanometrů bude také asi 10%. Odhaduje se, že kromě pokračujícího růstu výkonu 7 nanometrů přispěje tento proces 5 nanometrů letos více než 100 miliard TSMC. Výkon Yuan je také hlavní hnací silou pro další růst provozu TSMC.