Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Tchaj-wanská média: Očekává se, že v této sezoně bude spuštěn čip MediaTek Tianji 600

Tchaj-wanská média: Očekává se, že v této sezoně bude spuštěn čip MediaTek Tianji 600

Podle Tchaj-wanského mediálního ekonomického deníku se očekává, že v tomto čtvrtletí bude spuštěn nový čip Tianji 600 společnosti MediaTek. Velké množství zákazníků přišlo na trh s novými produkty před jejich uvedením na trh. Vlévají se objednávky a zásilka čipů Tianji 800 se stále zvyšuje. Očekává se, že vstoupí do druhé poloviny roku. Hlavní sezóna.

MediaTek dosud nezveřejnil své červnové výsledky. Kumulativní kombinovaný příjem za prvních pět měsíců činil 103,186 miliard NT, s ročním nárůstem o 10,4%. Odhadovaná výkonnost ve druhém čtvrtletí klesne mezi 62,1 miliardami NT a 66,9 miliardami NT. Očekává se, že vnější očekávání bude dosaženo hladce. Odhadujte cíle.

Odvětví se domnívá, že se očekává, že společnost MediaTek uvede produkty Tianji 600 v této sezoně a ceny jsou velmi konkurenceschopné. Očekává se, že objednávka je velmi dobrá a stane se hlavní silou dodávek čipů 5G společnosti MediaTek ve čtvrtém čtvrtletí. V současné době společnost MediaTek uvedla na trh čipy typu Tenji 1000 a Tenji 800. Odhaduje se, že obchodní výkon 5G čipů MediaTek se v letošním roce postupně zvýší.

Společnost MediaTek očekává, že se koncem tohoto měsíce uskuteční právní konference. Kromě ohlašování finanční zprávy za 2. čtvrtletí očekává vnější svět také zveřejnění provozního výhledu třetího čtvrtletí a názorů na vývoj trhu 5G ve druhé polovině roku.