Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Tchajwanská oplatka slévárna zaznamenala v říjnu dobré výsledky a těšíme se na různá roční období

Tchajwanská oplatka slévárna zaznamenala v říjnu dobré výsledky a těšíme se na různá roční období

Slévárny Wafer TSMC, UMC a celosvětově pokročilé říjnové tržby se zvýšily tandemově ve srovnání s tržbami za září, a to o 3,8%, 34,73%, respektive o 4,99%. Mezi nimi UMC dosáhl nového měsíčního maxima a TSMC napsal druhý nejvyšší. Pokročilý světový výkon je nejvyšší za tři měsíce. Těšíme se na čtvrtou sezónu, pokročilý přístup na světě je konzervativnější než ostatní dva.

Příjmy TSMC v říjnu činily 10,04 miliardy USD (stejná jednotka), což představuje nárůst o 4,4% ve srovnání se stejným obdobím loňského roku. Kumulované příjmy za prvních deset měsíců roku 2019 činily přibližně 858,78 miliardy juanů, což představuje nárůst o 1,8% oproti stejnému období loňského roku. Optimistické objednávky TSMC v 7 nanometrech jsou plné, podnikání v oblasti mobilních telefonů silně roste, vysoce výkonná výpočetní technika a výkon vozidel se neustále zlepšují a očekává se, že zvýšení výnosů zasáhne novou éru.

Příjmy UMC v říjnu činily 14,587 miliardy juanů, s ročním tempem růstu 15,98%. Kumulované příjmy od ledna do října činily 120,939 miliard juanů, což je meziroční pokles o 5,75%. Společnost UMC očekává, že bude těžit z rozvržení komunikací a nových produktů zákazníků v oblasti počítačů a doplnění zásob, zlepšení poptávky po RF čipech, čipech OLED ovladačů a čipech pro správu napájení pro 5G mobilní telefony, spolu s pořízením nových závodů v Japonsku , očekává se, že budou očekávány zásilkové zásilky. Zvýšená o 10%, výkonnost neustále rostla.

Světový pokročilý říjnový výnos činil 2,456 miliard juanů, s měsíční mírou růstu 4,99% a ročním poklesem o 2,7%. Od ledna do října letošního roku činil příjem asi 23,408 miliard juanů, což je pokles o 1,43% oproti stejnému období loňského roku. Těšíme se na čtvrtý čtvrtletí, podle pokročilých konzervativních odhadů na světě, hladina vody v zásobovacím řetězci je stále vysoká, tržby za jedno čtvrtletí se mírně zvýší o 1% z třetího čtvrtletí na čtvrtletní snížení o 4,6%, mezi 68-7,2 miliardy juanů, hlavně kinetická energie pochází z požadavků na malé rozměry panelu ovladače IC (SDDI).