Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Cíl DRAM zahřát! Micron 908 miliard juanů v Tchaj-wanu expanzní závod

Cíl DRAM zahřát! Micron 908 miliard juanů v Tchaj-wanu expanzní závod

26. srpna podle Tchaj-wanského mediálního ekonomického deníku utratí společnost Micron 400 miliard NT (asi 90,8 miliard RMB) za vybudování dvou bájí vedle stávajícího závodu v Tchaj-wanu na výrobu DRAM pro příští generaci nejnovějšího procesu.

Investiční plán společnosti Micron spočívá v vybudování dvou fabů A4 a A5 vedle stávajícího závodu v Zhongke. Mezi nimi bude závod A3 dokončen v srpnu příštího roku a ve čtvrtém čtvrtletí příštího roku bude představena nejnovější zkušební produkce 1z, čímž se sníží rozdíl se společností Samsung; druhá fáze závodu A5 bude postupně rozšiřovat výrobní kapacitu podle tržní poptávky a cílová měsíční výrobní kapacita bude 60 000 kusů.

Podle zpráv z Tchaj-wanu bude investice společnosti Micron druhým největším případem v oblasti polovodičů na Tchaj-wanu (po rozšíření TSMC a Nanke). Pokud je zahraniční, jedná se o největší investiční případ.

Tchajwanská pobočka potvrdila zprávu, že Micron rozšířil svůj závod A3 v Taichungu a vstoupil do stavebního projektu. Je zřejmé, že společnost Micron utratila spoustu peněz na rozšíření továrny během období studeného větru, hlavně proto, že optimistický výkon kolem 5G bude pohánět vývoj umělé inteligence, aplikací Internet věcí a autopilotů, zvyšování poptávky po růstu DRAM a brzkých karetních slotů. příležitosti.

Nedávno byla dokončena expanze společnosti Micron v závodě Feb10 v Singapuru. Přestože nezvýšila svou výrobní kapacitu, umožní společnosti Micron pokračovat ve výrobě vícevrstvých produktů flash paměti s vysokými požadavky na proces.

Vzhledem k tomu, že ceny pamětí letos klesaly, Samsung i SK Hynix pozastavily své plány rozšíření. Současné plány expanze společnosti Micron byly spuštěny současně s cílem okrást podíl na trhu prostřednictvím dostatečné kapacity a nejmodernějších procesů v prvních dnech paměťového průmyslu.