Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Britská vláda uvedla, že nezmění rozhodnutí nechat Huawei účastnit se výstavby 5G

Britská vláda uvedla, že nezmění rozhodnutí nechat Huawei účastnit se výstavby 5G

Podle agentury Reuters Simon McDonald, vyšší úředník britského ministerstva zahraničí, nedávno řekl, že umožnění Huawei účastnit se výstavby 5G sítí ve Velké Británii je pevné rozhodnutí a britská vláda nezmění názor.

V lednu se Spojené království rozhodlo umožnit společnosti Huawei účastnit se výstavby necitlivých částí 5G sítě v zemi a omezit její účast na 35%. Zprávy okamžitě způsobily nespokojenost doma i v zahraničí, zejména Spojené státy opakovaně naléhaly na britskou vládu, aby znovu zvážila rozhodnutí.

Ačkoli Spojené království neposkytlo jasné stanovisko, nedávno, když byl dotázán, zda by radil ministrovi zahraničí, aby se pokusil změnit postoj vlády proti Huawei, řekl Simon McDonald zákonodárcům: „Jak víte ... Vláda se rozhodla pokračovat v investování, ale podmínky Velmi přísné. A pokud vím ... je to pevné rozhodnutí a nebudeme o něm znovu jednat. “

Simon McDonald dodal, že Čína je ve Velké Británii velmi důležitým partnerem, a domnívám se, že je možné pokračovat v prosazování rozhodnutí o Huawei a udržovat vztah strategické nezávislosti, o kterém jsem mluvil.