Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
domů > Zprávy > Americké antimonopolní oddělení to ještě neschválilo! T-Mobile a Sprint prodlouží lhůtu pro M&A

Americké antimonopolní oddělení to ještě neschválilo! T-Mobile a Sprint prodlouží lhůtu pro M&A

  Podle agentury Reuters společnost T-Mobile a Sprint prodlužují M&A uzávěrku ve výši 26 miliard dolarů do 29. července, když šéf antimonopolní divize Ministerstva spravedlnosti USA uvedl, že nerozhodl, zda dohodu schválí.


Podle zpráv, pondělí byl termín pro místní čas, ale T-Mobile oznámila rozšíření na US Securities and Exchange Commission a v současné době se snaží získat souhlas od amerického ministerstva spravedlnosti a Federal Communications Commission.

29. dubna loňského roku třetí a čtvrtý poskytovatel bezdrátových služeb na světě oznámili své plány fúzí.

Makan Delrahim, šéf antimonopolního oddělení amerického ministerstva spravedlnosti, v televizním rozhovoru prohlásil, že schůzka stále probíhá, protože regulátoři dohodu projednávají. Bezvýhradně řekl: "Ještě jsem nerozhodl, vyšetřování stále pokračuje. Požádali jsme obě společnosti, aby poskytly některé údaje, které budou brzy zveřejněny."

„Pokud nám tato data dovolí vetovat dohodu nebo navrhnout změnu, uděláme to,“ řekl. Dodal, že oddělení přezkoumává fúzi, která umožní kombinované společnosti vyrábět lepší a rychlejší 5G technologii.

"Antimonopolní jednotka je tým," zdůraznil Delrahim. „Uděláme kolektivní rozhodnutí. Mým úkolem je zajistit přesnou analýzu a zajistit pravdu. “