Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Spojené státy zvýšily omezení na Huawei, utrpěl dodavatelský řetězec PA v Huawei

Spojené státy zvýšily omezení na Huawei, utrpěl dodavatelský řetězec PA v Huawei

15. května Spojené státy oznámily, že zavedou nová nařízení o kontrole vývozu, aby rozšířily „blokádu“ proti Huawei. Toto pravidlo rozšiřuje rozsah seznamu entit. Ať už je to americká společnost, nebo ne, pokud používá americkou technologii a vybavení, potřebuje k odeslání do Huawei licenci.

Řetězovou reakci, která byla od té doby spuštěna, lze popsat jako „jeden kámen vyvolává tisíce vln“. Podle Taiwan Media Central News ovlivnilo toto „nové nařízení“ dodavatelský řetězec Huawei. Mezi nimi dnes slévárenský vůdce oplatků arzenidu gallia klesl o 7,64%.

Wen Mao uvedl, že současný trh musí dále porozumět skutečné situaci proti zákazu Huawei. Pokud jde o provoz, může to být ovlivněno v krátkodobém horizontu a očekává se, že dojde k přeskupení. Kromě toho se odvětví mobilních telefonů nakonec vrátí k rovnováze trhu ve střednědobém a dlouhodobém horizontu, pokud bude dostatečná zákaznická základna. Nedělejte si starosti s rozptylem.

Kromě stability má Hongjieke, což je také slévárna oplatky arsenidu galia, také podíl Huawei, který před polednem poklesl o více než 4%, asi 5 až 10%. Přední dodavatelé také oscilují na trhu a vykazují relativní výkon. Slabý.

Zasvěcenci průmyslu poukázali na to, že Huawei pod sankcemi Spojených států nadále snižovala svou závislost na dodavatelích v USA, zvýšila používání svých čipů HiSilicon a také nakupovala čipy od zámořských továren Qualcomm a Intel, aby se vyhnula vývozním omezením, i když Spojené státy americké oznámila, že by prodloužila dočasnou licenci, ale zdůraznila, že to bude naposledy, což může nepříznivě ovlivnit příslušné zásilky dodavatelského řetězce, které ovlivní operace.