Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Spojené státy, aby snížily sdílení zpravodajských informací, tlačily Německo na zákaz Huawei

Spojené státy, aby snížily sdílení zpravodajských informací, tlačily Německo na zákaz Huawei


  
Americká vláda uvedla, že pokud Německo zavede komunikační zařízení 5G Huawei, sníží se množství informací sdílených s Německem.

Podle CNBC, TechCrunch, The Verge a dalších zahraničních sdělovacích prostředků, o nichž informoval 11. americký velvyslanec v Německu Richard Grenell řekl německému ministru hospodářství Peteru Altmaierovi 8., že pokud Německo zavede komunikační zařízení Huawei, bude nést riziko snížení kontaktů se zpravodajskými agenturami USA .

Spojené státy dříve lobbovaly v zemích, aby nezaváděly zařízení Huawei na základě toho, že komunikační zařízení Huawei „může unikat informacím“. Podle zprávy korejských médií "ZDNet Korea" je to však poprvé, co Spojené státy použily informace ke sdílení informací a přímému tlaku na sousední země.

Interpretace z okolního světa, to je postoj Spojených států v reakci na německou telekomunikační regulační agenturu. Německý telekomunikační regulátor vydal 7. telekomunikačního bezpečnostního průvodce, ale jeho obsah jednoznačně neuvádí omezení nabídek pro zařízení Huawei 5G. Německý ministr hospodářství dále řekl, že Německo nechce Huawei zakázat vstup do německé sítě 5G, ale zvýší příslušné bezpečnostní normy.

V současné době, kromě Německa, evropské země jako Británie, Slovensko a Maďarsko nesouhlasí se Spojenými státy, aby bojkotovaly Huaweiho ofenzívu; zatímco Austrálie, Nový Zéland a Japonsko řeknou, že vyloučí zařízení Huawei.