Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Spojené státy chtějí upgradovat omezení čipů Huawei? TSMC: neodpovídá na hypotetické otázky

Spojené státy chtějí upgradovat omezení čipů Huawei? TSMC: neodpovídá na hypotetické otázky

Včera večer byly zprávy ze zahraničních médií citovány jako prohlášení, že lidé obeznámení s touto záležitostí poukázali na to, že vyšší úředníci vládního kabinetu Spojených států souhlasili s přijetím nových opatření k omezení celosvětové dodávky čipů Huawei, protože Bílý dům dále obviňuje Čínu z nových koronavirus.

Nedávné zvěsti pokračovaly v tom, že Spojené státy plánují rozšířit omezení na dodávky Huawei. Wall Street Journal informoval v únoru, že americké ministerstvo obchodu připravuje návrh na změnu „nařízení o přímých zahraničních výrobcích“, které bude vyžadovat, aby továrny na čipy po celém světě používaly americké vybavení. Licencování může pro Huawei získat čipy.

Říká se také, že americký tah je hlavně omezením dodávek TSMC Huawei. Dnes (27), podle zprávy Taiwan Media News, TSMC uvedla takové zvěsti: Ve Spojených státech neexistují žádná další omezení a neodpovídá hypotetickým otázkám ani komentovat konkrétní zákazníky.