Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Agentura snižuje svůj globální prognóza růstu serveru v roce 2021, tři hlavní důvody

Agentura snižuje svůj globální prognóza růstu serveru v roce 2021, tři hlavní důvody



"Podle nejnovější zprávy o výzkumu Digitimes Výzkumná organizace se globální serverové zásilky zvýší o 4,5% na téměř 17 milionů kusů v roce 2021, což je nižší než dříve očekávané zvýšení 5,1%.

Zpráva poukázala na to, že nedostatek čipů, opatření na omezení výkonu v pevninské Číně a přetížení přístavu jsou tři hlavní důvody pro jeho úpravu směrem dolů očekávání růstu serverových zásilek. Tři hlavní faktory budou i nadále ovlivňovat produkci serveru a zásilky ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku.

Mezi nimi bude nedostatek některých ICS a komponentů stále největším negativním faktorem, zejména s nízkým počtem, levné krize budou čelit nejzávažnější krizi, protože tyto ICS mají nízkou pozici ve výrobním přidělování kapacit pro přidělování sléváren. Naproti tomu dodavatele serveru nebo ODMS budou mít vyšší inventář špičkových CPU a GPU čipů, protože jejich partnery dodavatelského řetězce obvykle poskytují prioritu poskytovat podporu kapacit pro tyto čipy, aby se těšili vyšší hrubé okraje a ASP.

Výzkum DigItimes poukázal na to, že periferní čipy, zejména aktivní malé ICS, včetně řídících ICS řídících obvodů, ICS logické brány, regulátory řízení stravy, MOSFET a diod, čelí dodávkové mezery více než 10%, což nesmí být ulevilo až do Druhá polovina 2022.. Ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku však očekává, že servisní komponenty včetně induktorů, odporů a kondenzátorů budou relativně dostatečně dodávány.

Zároveň může přetížení portů zabránit dodání hotových serverových produktů přímo klientům amerického datového centra nebo serverových desek na americké systémové integrátory. ODMS včetně Wiwynn, Inventec a Foxconn se však podařilo zmírnit tento dopad. První dodávané serverové základní desky a příbuzné díly do montážních závodů v Mexiku, a pak dodávali zboží zákazníkům ve Spojených státech přes vnitrozemský logistický systém. .

Kromě toho výpadek energie implementovaná v pevninské Číně od konce září ovlivnila lokální výrobu PCB a může dále utáhnout lokální vysokoenergetické spotřební materiály, jako je ferit a plast, z nichž všechny mohou více či méně interferovat do výroby serverů. "