Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Hlavní trh je frustrovaný a NVIDIA je zahalena v temnotě

Hlavní trh je frustrovaný a NVIDIA je zahalena v temnotě

  NVIDIA utrpěla několik nedávných ran a cena akcií za posledních šest měsíců klesla o více než 40%. Bernstein oznámil, že snížil svůj rating NVIDIA, protože poptávka po grafických kartách NVIDIA není tak dobrá, jak se očekávalo.


Podle analytičky CNBC analytik společnosti Bernstein Stacy Rasgon vydal zprávu, která snížila hodnocení NVIDIA z Outperform na Market Perform. Cílová cena také klesla z 250 na 175 dolarů.

Raskon řekl, že čip NVIDIA je slabý na herním trhu a datovém centru. Nové prodeje špičkových herních čipů NVIDIA jsou horší než se očekávalo a několik her využívá čipové čtečky paprsků a další funkce. Prodej grafických karet NVIDIA byl také frustrovaný, když klesla předchozí cena kryptocurrencyu a atmosféra hornictví klesla, ale tentokrát se zdá, že klíčový trh společnosti, herní a datové centrum byly zasaženy.

Dne 28. ledna Nvidia připustila, že celkový životní prostředí se zhoršilo, zejména Čína, která oznámila, že ve čtvrtém čtvrtletí tohoto fiskálního roku sníží své tržby na 2,2 miliardy dolarů, což je mnohem nižší než tržní předpověď ve výši 2,7 miliardy dolarů. Zpráva společnosti Rasgon rovněž poukázala na to, že vyhlídka na downgrade od společnosti NVIDIA se zdá být způsobena poptávkou a skutečná výkonnost herní činnosti společnosti zůstává nejasná. Rizika se mohou i nadále zvyšovat, například se zhoršuje současné výdaje na cloudové prostředí.