Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Epidemie vedla k nárůstu poptávky po hrách! Nintendo příkaz přidat Switch

Epidemie vedla k nárůstu poptávky po hrách! Nintendo příkaz přidat Switch

Podle zpráv ze zahraničních médií se rozumí, že Nintendo požádalo výrobce, aby spolupracovali na zvýšení produkce Switch, aby uspokojili celosvětovou poptávku v důsledku nárůstu nové epidemie koruny; chybí však klíčové součásti, jako je paměť, a obávám se, že nebudu schopen rychle zvýšit produkci.

Lidé obeznámení s touto věcí uvedli, že společnost Nintendo nařídila dodavatelům dosáhnout ve fiskálním roce končícím v březnu 2021 dodavatele 22 milionů kusů. Je to podobné úrovni z předchozího roku, ale dříve stanovené cíle byly zvýšeny.

David Gibson, hlavní investiční poradce společnosti Astris Advisory Japan, uvedl, že pozdě v cyklu prodeje herní konzole je zlepšení předpovědí pozitivním signálem.

"Nikkei News" také poprvé uvedl v pondělí, že Nintendo doufá, že se letošní produkce Switch zvýší o 10%. Zástupci společnosti uvedli, že uvažují o zvýšení výroby, ale dodávky dílů jsou stále omezené. Mluvčí společnosti Nintendo řekl: „Doufáme, že (dodavatelé) dokážou reagovat na zvýšení výkonu, ale u některých částí jsou vyhlídky stále nejisté a nemůžeme přesně předpovědět, kolik přepínačových zařízení lze poskytnout.“

Lidé obeznámení s touto skutečností uvedli, že ještě před vypuknutím nové koronární pneumonie byly některé klíčové komponenty, včetně DRAM nebo paměťových čipů, stále nedostatek. Není jasné, zda dodavatelé společnosti Nintendo mohou splnit vysoké objednávky společnosti.

Nintendo zahájilo úsilí o zvýšení produkce Switch před novou korunovou epidemií v únoru letošního roku. Později bylo mnoho lidí na celém světě nuceno vyhnout se epidemii doma, což umožnilo milionům domácích hráčů spěchat, aby si zahráli nejnovější populární hru Switch „Animal Friends“ (Animal Crossing: New Horizons). Přepínač 300 USD je vyprodán na mnoha trzích po celém světě, včetně Japonska.