Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Strategie technologické mezery funguje! Samsung zužuje mezeru s Intelem

Strategie technologické mezery funguje! Samsung zužuje mezeru s Intelem

V mimosezóně globálního polovodičového trhu začala strategie společnosti Samsung Electronics Technology Gap fungovat a ve druhém čtvrtletí se začala snižovat propast s Intelem.

Podle korejských technologických médií „etnews“ pokračoval prodej polovodičových obchodů společnosti Intel po tři po sobě jdoucí čtvrtletí pokles. Naproti tomu prodej polovodičů společnosti Samsung Electronics vykázal ve třetím čtvrtletí růst.

Některá hodnocení poukázala na to, že strategie společnosti Samsung v oblasti elektronických technologií zaznamenala počáteční výsledky, ale někteří analytici se domnívají, že ceny polovodičů nadále klesají a japonská omezení vývozu do Jižní Koreje a dalších nejistých faktorů nemusí společnost Samsung Electronics znovu získat světový polovodič trůn v krátkodobém horizontu. .

IHSMarkit, městská regulační společnost, zveřejnila předběžné finanční zprávy hlavních společností 13.. Ve druhém čtvrtletí letošního roku činily příjmy společnosti Intel polovodiče Intel a Samsung Electronics 15,44 miliardy USD a 12,927 miliardy USD.

Tržby společnosti Intel v oblasti polovodičů dosáhly vrcholu ve třetím čtvrtletí loňského roku (18 874 milionů USD), ale klesly o tři po sobě jdoucí čtvrtletí. Naopak, i když společnost Samsung Electronics dosáhla ve třetím čtvrtletí loňského roku nového vysokého výnosu (21 100 milionů USD), začala se ve druhém čtvrtletí letošního roku mírně odrazit po dvou po sobě jdoucích čtvrtletích poklesu příjmů.

Ve skutečnosti ve druhém čtvrtletí roku 2017 společnost Samsung Electronics překonala Intel v žebříčku příjmů v odvětví polovodičů velkých společností, čímž se stala jedničkou v oblasti polovodičů na světě. Po poklesu trhu s pamětí se však poté, co se Intel ve čtvrtém čtvrtletí loňského roku vrátil na mistrovství, může Samsung Electronics pouze sledovat, ale ve druhém čtvrtletí Samsung Electronics zúžila propast s Intelem. Někteří analytici se domnívají, že společnost Samsung Electronics znovu pronásleduje společnost Intel.

IHSMarkit to analyzoval, Samsung Electronics úspěšně rozšířil mobilní trh, paměťový trh a vytvořil novou vitalitu v paměťových produktech, zatímco Intel dosáhl dobrých výsledků v oblasti internetu věcí (IoT) a pokračoval ve své vedoucí pozici v polovodičovém průmyslu, ale cloudové služby Poptávka pro podniky (CSP) se snížil a podniky, jako jsou datová centra, upadly do poklesu. Na druhé straně hlavní divize podnikových procesorů společnosti Intel musí čelit obrovské ofenzivě konkurenčních společností, jako je AMD.