Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Tento měsíc již potřetí! Továrna Murata Toyama dočasně vypnula, 2700 lidí bylo doma doma

Tento měsíc již potřetí! Továrna Murata Toyama dočasně vypnula, 2700 lidí bylo doma doma

Po uzavření závodu Murata Fukui a závodu Murata Izumo v důsledku potvrzení zaměstnance COVID-19 byl také závod Murata v Toyamě dočasně uzavřen.

Podle zprávy Nikkei ze dne 26., byl přední liniový závod závodu Murata Toyama potvrzen jako úzký kontakt nakažené osoby v prefektuře Toyama 24. dubna a test nukleové kyseliny byl proveden 25. dubna, aby se konečně potvrdilo diagnóza. V současné době továrna nenalezla žádné zaměstnance v úzkém kontaktu s ní, což způsobilo, že doma bylo asi 2 700 zaměstnanců. Továrna byla dočasně uzavřena do 26. dubna a související zařízení bylo dezinfikováno.

Uvádí se, že závod Murata Toyama vyrábí hlavně piezoelektrická zařízení, senzory a jiná elektronická zařízení pro chytré telefony. Murata uvedl, že vzhledem k tomu, že související produkty mají určitý inventář, neovlivní to datum dodání zákazníka.

5. dubna se poprvé objevila přední světová pasivní komponenta Murata Manufacturing Co., Ltd., která potvrdila diagnózu COVID-19, a oznámila pozastavení závodu Fukui na 3 dny. Závod je důležitou globální kondenzátorovou základnou MLCC, založenou hlavně na MLCC pro mobilní telefony a počítače, s výrobní kapacitou 25%. Od února je Murata ve stavu nedostatečné výstavby a nízkého využití kapacity. Od března šíření epidemií v Japonsku, jihovýchodní Asii a dalších regionech způsobilo, že továrny Murata na Filipínách a Japonsku zastavily výrobu a zastavily výrobu. Současně další obrovská společnost MLCC, Yageo, koncem března na kole zvýšila ceny a ceny jednotlivých odrůd vzrostly o 30% na 50%. S pozastavením nejdůležitější výrobní základny Muraty v Japonsku vzneslo toto odvětví obavy, zda dojde k novému kolu zvýšení cen zařízení MLCC.

14. dubna Murata Murata Manufacturing Co., Ltd., dceřiná společnost Murata, oznámila, že u zaměstnance (se sídlem v Izumo City, Shimane) byla diagnostikována COVID-19 13.. . Závod vyrábí hlavně MLCC pro automobily a mobilní zařízení. Trvalo méně než týden, než byli zaměstnanci diagnostikováni v továrně Fukui a závod byl uzavřen. Přestože to neovlivnilo výrobu, Murata uvedl, že bude nespornou skutečností, že výrobní kapacita MLCC je stále napjatější.