Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Společnost Toshiba staví disky SSD s přístupem na internet: 24 paralel je velkolepých

Společnost Toshiba staví disky SSD s přístupem na internet: 24 paralel je velkolepých

Na nedávném flashovém summitu FMS 2019 představily společnosti Toshiba a Marvell své vlastní disky SSD, které používají master Marvell 88SN2400 NVMe-oF k zajištění dvou ethernetových propojení 25 Gb namísto tradičních propojení PCIe. Kabelový Ethernet.

Ve skutečnosti v loňském roce existoval software nazvaný KumoScale, který dokázal rozložit vysoce výkonný NVMeSSD z výpočetních uzlů, takže jej bylo možné sdílet v síti. Společnost Toshiba přišla s kompletním softwarovým a hardwarovým řešením.

Společnost Toshiba také předvedla systém Ethernet JBOF s 24 ethernetovými SSD. Každá z nich má svou vlastní nezávislou IP adresu v operačním systému, ke které lze přistupovat pouze přes Ethernet. Je to docela velkolepé.

V současné době je řešení společnosti Toshiba velmi vyspělé, připravené pro sériovou výrobu, s využitím vlastní 96bitové skládané flash paměti Toshiba.