Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Transformace CPS společnosti Toshiba: rozšíření pole AI, domácí provoz služeb IoT

Transformace CPS společnosti Toshiba: rozšíření pole AI, domácí provoz služeb IoT

Podle zprávy z webových stránek IT médií uspořádala společnost Toshiba v Tokiu strategický technologický briefing. CTO Shiro Saito a firemní digitální CTO a ředitel Technologického centra pro digitální inovace Yamamoto Hiroshi určili strategii Toshiba Next Plan v listopadu 2018. Je vysvětlen technologický vývoj.

Saito Shiro uvedl, že příprava finanční nadace "Toshiba Next Plan" byla dokončena a další fáze se začne transformovat na technologickou společnost CPS (Cyberphysical Systems). Kumulativní investice od roku 2019 do roku 2023 bude činit 930 miliard jenů. Dělené do tří bodů:

1. Silná diferenciace komponent a marginalizace

2.Vyvíjejte digitální technologii založenou na AI

3. Rozbalte IoT Reference Architecture and Services

V reakci na „silnou diferenciaci a marginalizaci komponent“ společnost Toshiba pracuje na oblastech automatizace, jako je elektronická energie, procesor rozpoznávání obrazu „Visconti 5“, lithium-iontová baterie „SCiB“ a inteligentní roboti.

V reakci na „hluboký rozvoj digitální technologie založené na AI“ společnost Toshiba tvrdí, že nahromadila více než 50 let akumulace technologie. V současné době je patentovaná technologie společnosti Toshiba na AI na třetím místě na světě a první v Japonsku. Na tomto základě se směr výzkumu změní z „AI, která vyžaduje pracovní sílu“, na „AI, která se učí s malým množstvím údajů“, a konečným cílem je vytvoření AI, která se může naučit sama o sobě.

Pro podporu této strategie společnost Toshiba očekává, že v roce 2022 rozšíří velikost společnosti na 2 000, což je trojnásobek počtu stávajících zaměstnanců. Mezi nimi se zvyšuje počet zaměstnanců. Očekává se, že ve společnosti bude vyškoleno 700 lidí, 200 lidí bude přijato mimo společnost a 350 lidí bude vyškoleno v „projektu školení technologů AI“ ve spolupráci s Tokijskou univerzitou.

V reakci na „rozšiřování IoT referenční architektury a služeb“ uvedl Hiroshi Yamamoto, že si klade za cíl stát se přední světovou společností CPS. Společnost Toshiba v roce 2018 navrhla koncept „TIRA“ (Toshiba IoT Reference Architecture). Aplikace IoT používající šablony TIRA může přiřadit okrajové, platformové a podnikové služby k řízení, datům, analýze, operacím, službám, obchodům a systémovým funkcím 7. Vrstvová architektura.

V roce 2019 společnost Toshiba poskytla 12 služeb internetu věcí založených na architektuře TIRA.

Pro strategický plán do roku 2020 Hiroshi Yamamoto uvedl, že bude zřízena továrna služeb společnosti Toshiba IoT, aby komercializovala zavedený model služeb IoT.