Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Tržby společnosti UMC v srpnu dosáhly 14 842 miliard NT, což je meziroční nárůst o 12,57%

Tržby společnosti UMC v srpnu dosáhly 14 842 miliard NT, což je meziroční nárůst o 12,57%

Podle Taiwan Media Economic Daily, UMC dnes oznámila (9), že konsolidované tržby za srpen činily 14,842 miliardy NT $ (stejná jednotka níže), což je pokles o 4,21% oproti předchozímu měsíci a meziroční nárůst o 12,57% ; kumulativní konsolidovaný výnos za první srpen letošního roku činil 116,99 miliard juanů. „Meziroční nárůst o 22,47%.

Společnost UMC v loňském čtvrtletí uvedla na konferenci o právu, že poptávka od zákazníků po osmi palcích je silná a výrobní kapacita je omezená, a potvrdila, že nadále diskutuje se zákazníky o možnosti zvýšení cen v příštím roce. Navíc UMC odhaduje, že dodávky oplatek a průměrné ceny v amerických dolarech ve třetím čtvrtletí budou stejné jako v předchozím čtvrtletí. Počet dokončených návrhů čipů 28/22 nanometrů se významně zvýšil a výrobní kapacita bude i nadále plně načtena.

Podle zpráv agentury Reuters z minulého týdne zvažuje Trumpova administrativa přidání SMIC na černou listinu obchodu. V tomto ohledu trh očekává, že pokud nastane výše uvedená situace, očekává se, že převod objednávek bude mít prospěch ze sléváren oplatek na Tchaj-wanu, jako jsou TSMC, UMC a World Advanced.