Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Přerušení dodávky UV fotorezistu, čipu Samsung 7nm nebo zpožděného záznamu

Přerušení dodávky UV fotorezistu, čipu Samsung 7nm nebo zpožděného záznamu

Poté, co Japonsko uložilo zákaz vývozu klíčových polovodičových materiálů v Jižní Koreji, v jihokorejském technologickém průmyslu, atd., Společnost Samsung původně plánovala na konci letošního roku zahájit procesní čip o kapacitě 7 nanometrů, který by mohl být nucen odložit záznam a konkurenční TSMC bude mít prospěch.

Nikkei News citoval zdroje jak říkat, že tři hlavní výrobcové Samsung fotoresist, včetně Tokio chemický průmysl, Shin-Etsu chemikálie, a JSR, říkal, že když japonská vláda implementuje kontroly exportu na Jižní Koreji, když to bude pokračovat normální nabídka. neznámý.

Anonymní lidé, kteří znají pokročilý výrobní program společnosti Samsung, odhalili, že plán společnosti Samsung byl ovlivněn japonskými kontrolami vývozu. Aby byla zajištěna budoucí dodávka fotorezistu, některé z vývoje čipů v souvislosti s technologií ultrafialového (EUV) procesu byly nuceny dočasně křičet. karta.

Samsung očekává, že 7-nanometrový čip vydaný na konci tohoto roku bude zpožděn a zpožděn. Ovlivněna bude také vlajková loď společnosti Samsung, která má být uvedena na trh v příštím roce, a dokonce i společnost Samsung se pokusí napadnout vedoucí postavení TSMC. V roce 2023 to bude vyspělý slévárenský trh. Mít méně než 10% a spěchat na 25% může mít proměnné.

Semiconductor analytik Mark Li věří, že je velmi těžké najít dodavatele fotorezistu. I když je nalezen nový zdroj dodávek, všechny procesy a návrhy musí být znovu otestovány. Provoz bude trvat nejméně jeden rok. Nebude-li možné co nejdříve zrušit zákaz vývozu Japonska do Jižní Koreje, budou zasaženy ambice společnosti Samsung bojovat s TSMC a vyhrát největší světový slévárenský trh.