Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Vivo TWS Earphone se chystá debutovat: první vlajkový bezdrátový čip Qualcomm

Vivo TWS Earphone se chystá debutovat: první vlajkový bezdrátový čip Qualcomm

Večer 4. září bude bezdrátový headset TWSEarphone in vivo uveden 16. září. Oficiální web Weibo společnosti Qualcomm odhalil, že vivoTWSEarphone je první bezdrátový čip značky Qualcomm na světě.

Bohužel, podrobnosti o vivoTWSEarphone jsou stále neznámé.

Dříve, in vivo řekl, že vivoTWSEarphone si klade za cíl zlepšit konečný zážitek uživatelů v éře 5G, urychlit propagaci strategie značky, a help vivo vybudovat plně propojený, plně scénář, plně interaktivní inteligentní ekosystém služeb.

Stojí za zmínku, že vivo 16. září vydá také svou každoroční vlajkovou loď NEX35G. Jedná se o první vlajkovou loď vodopádu na světě. Jeho největším rysem je vodopádový vizuální efekt na obou stranách zakřivené obrazovky.

Základní konfigurace, vivoNEX35G vybavený vlajkovou lodí Qualcomm Xiaolong 855Plus, s až 12 GB paměti, vzadu 64 milionů AI, tři výstřely, kapacita baterie 4500 mAh, podpora 44W ultrarychlého blesku.

Stojí za povšimnutí, že vivoNEX35G si zachovává 3,5mm jack pro sluchátka. V současném stavu vlajkové lodi mobilního telefonu ke zrušení 3,5 mm konektoru pro sluchátka, je design the vivoNEX35G velmi cenný.