Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
domů > Zprávy > Bude třetí čtvrtletí spodkem odvětví křemíkových destiček?

Bude třetí čtvrtletí spodkem odvětví křemíkových destiček?

Silikonový fab byl letos ovlivněn úpravou celé inventury polovodičového průmyslu a zisk nebyl uspokojivý. Protože však většina zákaznických zásob byla snížena na přiměřenou hladinu vody, většina křemíkových fikcí věří, že úroveň zásob zákazníka bude v druhé polovině roku zdravá a poptávka se zotaví ze čtvrtého čtvrtletí, což povede k dosažení zisku růst.

V loňském roce byl trh s křemíkovými plátky i nadále horký, v tomto odvětví byl nedostatek a ceny nadále rostly. Odvětví očekává, že tento rok bude trh i nadále horký.

Vzhledem k tomu, že se čínsko-americká obchodní válka v letošním roce dále zahřívá, zpomalila se také dynamika tažení na trhu a celé odvětví polovodičů čelí většímu tlaku na zásoby, což má negativní dopad na ziskovost křemíkových vláken.

Xu Xiulan, předseda Global Crystal, uvedl, že ve druhém čtvrtletí by měla být nejvyšší úroveň zásob zákazníků, ve třetím čtvrtletí se začne zpomalovat, očekávaný objem vzroste ve druhé polovině, zákazníci se také budou snažit snížit zásoby. Pokud jde o čínsko-americkou obchodní válku, předpověděla, že celkové dodávky křemíkových destiček společnosti Global Crystal v letošním roce mírně poklesnou, ale podle úpravy sortimentního složení se očekává, že roční příjmy budou mírně růst.

Global Crystal poukázal na to, že téměř všechny zásoby zákazníků se již nezvyšují a mnoho zásob zákazníků se zlepšilo na normální hladiny vody. Ostatní zásoby zákazníků vykazují trend klesajícího měsíce po měsíci a čtvrtletí podle sezóny. Pokud se hlavní faktory životního prostředí mohou postupně stabilizovat, zpomalí se také nejistota tržní poptávky.

Xu Xiulan také odhalil, že společnost Global Crystal v posledních dvou letech podepsala dlouhodobou míru pokrytí 8-90% a míra dlouhodobé implementace v prvním čtvrtletí je 100%. V budoucnu si může udržet flexibilitu pro zákazníky při objednávkách, ale sčítat a odečítat Cílem po celý rok je stále usilovat o růst.

Taisheng Branch poukázal na to, že poptávka ve třetím čtvrtletí byla slabší než ve druhém čtvrtletí a pokles cen byl vážnější. Ačkoli tržní poptávka byla i nadále ovlivňována čínsko-americkou obchodní válkou, byla poháněna poptávkou po umělé inteligenci, 5G, internetu věcí a automobilové elektronice. Dále se očekává, že třetí čtvrtletí bude spodní částí operace.

Taishengke také uvedl, že poptávka zákazníků se začala zotavovat od září a očekává se, že se obnoví operace ve čtvrtém čtvrtletí, a ceny budou mít tendenci se zpomalovat.

Hejing řekl, že poptávka byla ve třetím čtvrtletí stále slabá kvůli čínsko-americké obchodní válce. Ve třetím čtvrtletí však bude operace snížena a očekává se, že se následné úpravy zásob zákazníků sníží na přiměřenou hladinu vody a poptávka se bude postupně zvyšovat od čtvrtého čtvrtletí.