Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Světová premiéra! Čip mobilního telefonu Broadcom Wi-Fi 6E: rychlost se zdvojnásobí na 2 Gbps

Světová premiéra! Čip mobilního telefonu Broadcom Wi-Fi 6E: rychlost se zdvojnásobí na 2 Gbps

Podle zpráv AnandTech ze zahraničních médií byla Broadcom jako první na světě uvedena na trh první čipovou sadu Wi-Fi 6E „BCM4389“ pro mobilní platformy pro smartphony.

Uvádí se, že BCM4389 přijímá nový 16nm proces, podporuje dva datové toky Wi-Fi 6E, tři pásma současně, podporuje 80 / 160MHz kanály a rychlost přenosu dat dosahuje 2,4 Gbps (rychlost fyzické vrstvy 2,63 Gbps). Skutečná rychlost na mobilním telefonu Může také dosáhnout 2,1 Gbps, zpoždění může být stabilní při přibližně 2ms a proud je pouze 0,5 mA.

Kromě toho lze v rámci trojpásmové souběžné architektury (TBS) vždy zapnout Bluetooth a rychle s ním spárovat mobilní telefony a sluchátka. Zatímco hlavní Wi-Fi rádio poskytuje datové, hlasové a obrazové služby, dokáže rychle vyhledávat bezdrátové sítě bez rušení A připojeno k němu, plynulé přepínání, lepší QoS; skenování vždy může výrazně zlepšit přesnost určování polohy v interiéru, přičemž zároveň má malý dopad na životnost baterie.

Specifikace Bluetooth je stále Bluetooth 5.0, ale byla přidána technologie MIMO vícenásobného vstupu a více výstupů a doba párování byla zkrácena o polovinu. Pokud je Wi-Fi připojeno současně, nedojde k občasným zvukovým problémům.

Rozumí se, že BCM4389 byl vyvinut na základě BCM4375 společností Broadcom. Současně s tím, že nové specifikace byly dokonale implementovány, indikátory různých aspektů rozdrtily předchozí generaci, prohlašující, že zvyšují propustnost šířky pásma 5krát, zpoždění 2krát, spotřebu energie 5krát, Bluetooth párování je dvakrát rychlejší a Zvuk Bluetooth je zcela plynulý.